Vorbeste mai mult cu ea.Fii amuzant, glumeste si da-i de inteles ca-ti place de ea privind-o si zambindu-i mereu, iar la un moment dat intrerupe legatura si vezi daca te cauta. Daca te cauta inseamna ca e interesata de tine deci continui sa vorbesti cu ea, daca nu tu continua sa o privesti si sa-i zambesti si poate iesi ceva(e posibil sa fie mai timida)...
Nu e bine sa intrerupa legatura. exact asa am facut eu iar dupa un timp mi-a zis ca m-am distantat, ca nu ma mai intereseaza persoana ei etc...sa tina tot timpul legatura!
Acum depinde si de fata.Dar eu nu am spus sa nu mai vorbeasca deloc cu ea. Poate doar sa nu o mai bage asa de des in seama si sa astepte sa vada daca va incepe si ea vreo conversatie...Acesta este un semn ca o intereseaza persoana lui.
Pai nu ti mai recomand sa o mai bagi in seama macar pentru un timp si vezi daca ea intra in vorba cu tine! ok?
Pai eu am vorbit cu ea de 3 ori si am vorbit cel mai mult o ora.....nu cred ca o sa ma bage in seama adica fetele asteapta ca baietii sa vina la ele nu sa se duce ele dupa ei nu?
Incearca sa te imprietenesti putin cu ea, sa te apropii... vorbeste-i frumos etc, apoi o scoti la un suc iar pe parcurs iti vei da seama daca si ea si-ar dori sa aprofundati relatia.totul va veni de la sinebafta!
Si cand vorbesti cu ea fii degajat, zambitor, optimist, spune-i ca arata bine.hai ca te descurci.multa bafta!
Fii atent. Ai nevoie de cele 10 secunde de nebunie..nu fii stresat, nu fii nervos.ia-ti inima in dinti si mergi si spune-i ce si cum...nu ai nimic de pierdut.Nu astepta sa faci treaba asta. Timpul trece si poate ti-o ia altcineva inainte!
Am vorbit cu ea de 3 ori (3 ori da odata 0 ora odata jumate si inca odata 10 min)