| andi07 a întrebat:

Salut de cateva zile vorbesc cu o fata de la mine din liceu.mi e simpatica si cred ca mi place putin de ea.nu stiu ce sa fac pentru ca mereu eu o bag pe ea in seama si ea nu ma baga niciodata.si poate o stresez voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Foreveraloone a răspuns:

Vorbeste mai mult cu ea.Fii amuzant, glumeste si da-i de inteles ca-ti place de ea privind-o si zambindu-i mereu, iar la un moment dat intrerupe legatura si vezi daca te cauta. Daca te cauta inseamna ca e interesata de tine deci continui sa vorbesti cu ea, daca nu tu continua sa o privesti si sa-i zambesti si poate iesi ceva(e posibil sa fie mai timida)...

| dan1989 a răspuns (pentru Foreveraloone):

Nu e bine sa intrerupa legatura. exact asa am facut eu iar dupa un timp mi-a zis ca m-am distantat, ca nu ma mai intereseaza persoana ei etc...sa tina tot timpul legatura!

| Foreveraloone a răspuns (pentru dan1989):

Acum depinde si de fata.Dar eu nu am spus sa nu mai vorbeasca deloc cu ea. Poate doar sa nu o mai bage asa de des in seama si sa astepte sa vada daca va incepe si ea vreo conversatie...Acesta este un semn ca o intereseaza persoana lui.

8 răspunsuri:
| alecsalecs a răspuns:

Pai nu ti mai recomand sa o mai bagi in seama macar pentru un timp si vezi daca ea intra in vorba cu tine! ok?

| andi07 explică (pentru alecsalecs):

Pai eu am vorbit cu ea de 3 orilaughing si am vorbit cel mai mult o ora.....nu cred ca o sa ma bage in seama adica fetele asteapta ca baietii sa vina la ele nu sa se duce ele dupa ei nu?

| dan1989 a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti putin cu ea, sa te apropii... vorbeste-i frumos etc, apoi o scoti la un suc iar pe parcurs iti vei da seama daca si ea si-ar dori sa aprofundati relatia.totul va veni de la sinewinkingbafta!

| dan1989 a răspuns:

Si cand vorbesti cu ea fii degajat, zambitor, optimist, spune-i ca arata bine.hai ca te descurci.multa bafta!winking

| Basaraba_Adrian_Costel_1982 a răspuns:

Fii atent. Ai nevoie de cele 10 secunde de nebunie..nu fii stresat, nu fii nervos.ia-ti inima in dinti si mergi si spune-i ce si cum...nu ai nimic de pierdut.Nu astepta sa faci treaba asta. Timpul trece si poate ti-o ia altcineva inainte!

| andi07 explică (pentru Basaraba_Adrian_Costel_1982):

Am vorbit cu ea de 3 ori (3 ori da odata 0 ora odata jumate si inca odata 10 min)