In capatul terminal al vaginului exista asa numitul cervix - asa cum mai este numit colul uterin, formatiune care reprezinta locul de incepere a unui canal de circa 4-5 cm lungime, existent intr-o zona ingusta care face legatura intre vagin si uter. In mod normal cervixul este inchis, are o structura rigida si o constitutie asemanatoare cu cea a cartilajul existent in pavilionul urechii. si are o forma unei jumatati de bila. Multa sanatate!
Salut tu esti baiat sau fată ca nu întelege lumea nimic din ce scrii, deci cînd bagi degetul in vaginul prietenei sau cum? Si daca simti ceva anormal, du o la medic sa s i faca analizele.
Sunt băiat. Și nu se simte ca o simplă umflatura(un fel biluţă acoperita de pieliță prinsa de partea de jos a peretelui, asa este la o fata virgina? Nu am întrebat pentru ca mi s-a părut puțin anormal, nu a spus ca o doare
Te doare cand atingi zona acea, ti-as sugera sa faci un control ginecologic pentru a vedea daca aparatul tau reproducator este sanatos.
Nu ai inteles intrebarea, el e baiat cîind îi baga ei degetul prietenei lui in vagin simte deci pe ea poate o doare nu pe el el vrea sa stie doar ce bilă a simtitr, o bilă de bowling.
Am crezut ca este o fata.
Andrewq2010 întreabă: