Primul motiv ar fi ca iti distrugi sanatatea, baietii care accepta sa se culce cu fete sub 17 ani nu costientizeaza ce fac ori nu-i intereseaza...
Hei!
Motivele sunt infinite ..depinde de cazul fiecaruia.
Marea majoritate a fetelor regreta ca s-au daruit unor tipi care si-au dat seama ca acest lucru il vroia de la bun inceput sau ca au pierdut un lucru pretios unui tip care n-a merita`o sau pur si simplu nu le-a placut momentul.
Si cum omul dupa greseli invata. cazu` de fata nu se exclude...
Salut.
sti care e motivul? acum realizeaza ce au pierdut.
dar majoritatea spun asta numai asa, de ochii lumii. sunt bucuroase ca o pot face iar si iar, dar nu stiu ca isi deterioreaza corpul... si odata cu el, scad sansele sa mai poata face copii...
Realizeaza ce au facut...ca aia au stat cu ele doar pentru asta sau s-au despartit din alte motive, eu zic ca au de ce sa regrete...depinde.
Cel mai intemeiat..realizeaza ca au facut o prostie. Dupa ce gagiu pleaca de langa ele, bocesc toate..si se trezesc ca e prea tarziu sa mai dea inapoi. Oricum sunt niste copile fara minte.
Motivul pentru care vor e sa se dea mare ca sau maturizat si dupa le pare rau pentru ca sunt cam proaste.Nu stiu sa aprecieze ce au. Pe cand altele viseaza sa aiba acel lucru
horansgang întreabă: