Cred ca pot sa-ti raspund la intrebare,avand in vedere ca si prietenul meu are parul lung. Nu stiu daca mai nou e la moda ca un baiat sa poarte plete,dar se poate ca si aceasta sa fie o cauza. Dar si gustul fiecaruia conteaza. Poate fetei de care-ti place tie, ii plac baietii cu parul lung,deoarece ea poate sa considere acest fapt ca fiind o calitate.
Nu te sfatuiesc sa iti lasi si tu plete, doar ca sa o atragi pe fata, dar nici nu o poti forta sa se uite la tine. Daca nu o atrage nimic la tine, treci mai departe, balta e plina cu pesti!
E greșit să crezi că e cu tipul ăla într-o relație numai datorită faptului că el e mai pletos. Poate are și alte chestii mai lungi, care nu se văd cu ochiul liber!
Vrei s-o faci pe ea să te placă pe tine în locul altuia? Vise, taică... sau timp pierdut degeaba, când trec zeci de alte fete pe lângă tine.
Nu sunt atrase )). Ca sunt unele fete carora le plac baietii cu parul lung, asta e altceva.
Sa iti zic o chestie !
Sunt in 2017. Dioar gandeste. Inainte daca baietii purtau roz erau declarati fetite, acum rozul la baieti e ceva normal. Chestia e ca, nu mai suntem ca inainte, evoluam si moda la fel, deci parul lung nu e o problema. Eu sincer il vreau sa fie gen Selly. Dar mai lung, e ok, adica din nou nu e o problema, iar daca acea fata nu are nici o problema e perfect normal. Si sunt multe chestii gresite cu lumea asta, dar cum te imbraci, arati, nu e prima. Nu e asa importanta problema, de fapt nu prea e o problema, fiecare face ce vrea. O problema mare ar fi foametea, saracia, terorismul, etc.
dfdfdfddfd întreabă:
Mutubal întreabă: