Dacă s-ar opri inima tu nu ai mai trăi.
Pornim de la ideea că iubim cu toată ființa noastră, cu inima, din inimă!
Nu ai inimă, nici ca organ și nici „figurat", atunci ce s-ar întâmpla? Și tot așa...
Tinand cont de faptul ca, principalul organ cu cel mai mare rol de coordonare si singurul care poate intercepta si interpreta sentimentele este creierul, de ce nu este reprezentat printr-un creier?
PS: daca ne luam dupa teoria ta, orice organ vital ar trebui sa reprezinte dragostea. Plamanii, right?
Cine iubește rațional?
Și dacă stăm să ne luăm după teoria ta, nu am putea trăi nici fără inimă, nici fără plămâni ori altceva; evitând transplanturile, desigur.
Cea care acționează cu putere, pe care o poți simți și auzi, este inima. Pe asta am vrut să pun accent.
Bună.
Deoarece în inimă purtăm dragostea față de persoanele pe care le iubim.Tot acolo păstrăm amintirile și toate trăirile, fie ele bune sau rele!
Pa, pa.
Deoarece o vreme s-a crezut ca acolo e casa sufletul... mai noua aceasta este acuma undeva in stomac, dar nu cred a vor incepe indragostitii sa ofere asa ceva.
ce intrebare, ti-ar placea ca simbolul dragostei sa fie ficatul,?)pentru ca din inima vine acel sentiment puternic de dragoste simti ca iti "zambeste"inima cand iubesti si intalnesti pers iubita de acolo pleaca totul!
De ce atunci cand simti iubire simti sentimental de dragoste te furnica tot corpul si iti bate INIMA tare? Cred ca ai dedus deja raspunsul.
Pai 1) atunci cand iubim pe cineva foarte mult ne bate inima mai tare cand suntem cu persoana respectiva si
2) atunci cand suferi foarte tare dupa cineva, poti simti FIZIC, cum te doare inima.cel putin eu am simtit.cred ca de asta
Nu ai avut niciodata impresia ca iti bate inima mai tare atunci cand esti in preajma persoanei pe care o placi? Cred ca asta este motivul pentru care inima aceea rosie pe care o deseneaza toata lumea e simbolul dragostei
Pai, in general, toate emotiile pornesc de acolo. Cand iti vezi fosta/fostul, nu simti ca iti bate inima mai tare? Emotii? Nimic?
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: