Eu cand faceam chestii de-astea gandeam ca un copil, cand eram in liceu. acum nu mai fac, voiam eu mereu sa fiu cu 2 sa ma dau mare. Cred ca voi mai face chestii de-astea cand voi fi aproape de varsta a 2 a si vreau sa profit cat mai pot. In rest, nu stiu de ce fac unii oameni asta. Poate gaseste la cealalta ce nu are iubita lui.
Nu stiu ce sa zic,ti-am spus,cred ca o iubeste pe iubita lui,sau in orice caz, tine foarte mult la ea, insa nu inteleg de ce mai continua si cu cealalta, daca tot nu e atat de importanta pentru el, ca si iubita...de ce continua sa riste si sa-si piarda poate adevarata fericire, ca nu degeaba se tine dupa ea
Inselatul exista de cand se tragea cu arcul.Si de o parte si de alta.
Chiar in tarile straine occidentale nu e o problema chestia cu inselatul.Ba chiar cuplurile experimenteaza lucruri noi.
Noi si alte tari am ramas cu ideea ca femeia trebuie sa stea la cratita si barbatul sa vina cu banii.Suntem mai pe stil vechi asa.
Totusi am ajuns la concluzia ca adevarul sau varianta cea mai buna e undeva la mijloc. Putin ''open mind'' nu strica.Asta in cazul tinerilor care vor sa experimenteze chestii.Cand vorbim de casatorie si lucruri serioase acolo sta altfel treaba.Sunt juraminte acolo,sunt angajamente, sunt copii, exista bun simt, respect, etc
Ce pot sa spun e ca m...isi cam bate joc de toti 3 inclusiv de el.
Poate ziceti ca ''cum isi bate joc de el cand e cu 2?'' pai da isi cam bate joc si de el.Eu zic ca in momentul in care vorbim despre sentimente nu prea ai cum sa inseli.Adica cel putin teoretic.Una e sa se intample si una e sa o arda in mod constient cu inselatul.
Nu stiu...eu sunt mai cu principii si din astea. Tind sa cred ca am trecut de faza cu instinctele animalice.Nu cunosc bine cazul respectiv, dar parerea mea e ca prietena lui e o naiva si proasta, amanta e o petarda, iar el e un simplu idiot.
Eu consider ca atunci cand suntem intr-o relatie, dam de un moment in care suntem la o rascruce. Putem ceda sau nu. Totul depinde de noi. De ce inselam? Pentru ca uneori avem nevoie de ceva mai mult decat ne ofera persoana iubita si ne e mai usor sa luam acel lucru la alta persoana, decat sa incercam sa gasim la partener/a. Sau poate din plictiseala. Atunci cand intervine monotonia, ca sa te simti mai bine, cauti ceva nou. Si inseli. Exista o gramada de raspunsuri la intrebarea "De ce inselam?", numai ca aici trebuie sa intervina demnitatea fiecaruia si respectul fata de persoana iubita, pentru a nu ceda si a ramane fidel.
In cazul prietenului tau, cred ca orgoliul lui imens nu-l lasa sa renunte la "amanta". Se crede prea bun ca sa aiba doar una. Dar, dupa cum spune o vorba romaneasca : "cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunul"... tot el va suporta consecintele. Mai devreme sau mai tarziu. Fiecare isi decide soarta. Nimanui nu-i place sa fie inselat, asa ca sa fim fideli este singura cale de a fi fericiti.
Eu voi fii direct la subiect.
De ce înşelăm? Pentru că nu ne ajunge ce avem lângă noi, vrem mai mult.
El se simte bine aşa n-are nicio treabă chiar dacă ştie că le poate pierde pe amândouă. Acum contează doar dacă iubita lui se mulţumeşte cu locul 2, 3, 4, 5.
Mă rog.
O zi frumoasă.
Si atunci de ce nu te desparti de ea si preferi sa stai intr-o relatie care nu te completeaza intru totul?
Bananacantareata87 întreabă: