Exista oameni cu anxietate, traume, sau probleme mintale, care nu au puterea de a-si depasi conditia, de a-si rezolva singuri probleme sau a-si constientiza situatia
Era o piesă foarte frumoasă de Cehov, "Salonul nr. 6", care arăta că stoicismul e impracticabil; că sufletul nu acceptă idei, el simte și nu poți fi indiferent.
Daca cineva prefera sa petreaca mai mult timp singur atunci nu este nicio problema. Este doar o preferinta personala. Daca sufera de singuratate atunci este cu totul alta treaba. Inseamna ca are nevoie sa socializeze.
Hobby-urile si cariera nu pot compensa pentru nevoia unui om de a socializa.
Aaah si tu crezi ca cariera o sa-ti rezolve problemele sociale? Ai nevoie si de oameni.
Ee, uite ca eu n-am!
Fa-tii nu am zis-o in sens rau.
Macar tu esti baiat de treaba fata de alti ratati de aici.
Teoretic ar trebui să fie cum zicitu, practic nu.
Sunt oameni care își ocupa mult timpul și intr-un fel cam uită de singurătate. Au acolo câteva persoane cu are mai vorbesc. Este în natura câtorva persoane să dăruiască și să primească iubire. Am văzut multe persoane care s-au distrus din cauza lipsei iubirii, afecțiunii neprimite de la părinți, iubite, prieteni intrând chiar în depresii.
Și eu am suferit din cauza lipsei unui iubit. Acum, după 5 relații nu îmi mai doresc. Am doar un prieten cu care îmi rezolv "nevoile"
Trist e faptul ca nu mai sunt barbati capabili sa faca fericiti o femeie, iar prostovanii inca mai cred ca femeile se cuceresc cu aspect fizic sau mai stiu eu ce alte lucruri somptuoase
Pai da, cu aspectul fizic le cuceresti initial, dupa aia normal ca mai conteaza si altele, dar fara aspect nu!
Trist... De ce?
Tu ai vazut cum se prezinta ele?
Fix fericire merita.
Inca mai cred ca femeile se cuceresc cu aspect fizic, dar care e secretul fratele meu punem poola direct pe ele, o merge asa )), le-o fi si greu sa admita lucrul asta, e absolut evident de la o posta ca asta e motivul pentru care unii nu primesc nicio atentie pe online sau eu stiu ce mortii lor platforme de la ele... texte de astea sunt satul
Te pomeni ca ai luat lectii de la papagalul asta infect tepar Fara sens Tv de dezvoltare personala si alte cacaturi, intins pe jos la unirii flotari in metrouri langa fete sau ce mai avea prin lectiile lui ) asa am vazut ca personajul asta e popular privind dating-ul in Romania a ajutat miliarde de barbatii cu femeile in care ''urla'' cu disperare facand reclama la cartile lui de **** si la coaching-ului lui pe 4000 de ron
Am mai avut noi discutia asta, se pare ca esti in vacanta de te-ai reactivat pe TPU, suntem fiinte sociale prietene, avem nevoie de conexiune umana sa bagam poola in pzd pe romaneste, ai rabdare nu te mai da asa mare cocos o sa vezi tu cat de benefica o sa iti fie singuratatea pe la un 35 in sus
Dude, am fost singuratic mai toata viata din proprie alegere! Sunt introvertit, asa functionez! Tu poate esti extrovert din natura, caz in care da, pot sa inteleg care e problema, dar ai incercat sa-ti ocupi si tu timpul cu ceva? Tu ce ocupatii ai?
Nici un om sanatos la creier pe lumea asta n-ar alege sa ramana singur din propria-i initiativa ci fortat de imprejurari, texte din astea sa i le zici lui Ray
beausingurlamasamea întreabă: