| Anonimboy111 a întrebat:

Salut, de ce nu mi sta penisul in sus cand incerc sa-l pun in sus in boxeri? sta iar dupa se lasa in jos, iar cand e in erectie nu e curbat in jos, e putin in sus si spre partea stanga, nu inteleg de ce nu sta in sus in boxeri ca la alti baieti.

5 răspunsuri:
| SuNaM a răspuns:

Pai nu sta pentru ca probabil sunt boxerii prea mari. Permisul nu e făcut sa stea în sus, ci în jos. Dacă boxerii sunt prea mari, nu poate sa îl strângă dracu și cade înapoi cum e făcut sa stea. Alți băieți iau boxeri de la strâng permisul și testiculele ca să stea asa. Și nu știu de unde știi tu ca toți bărbații îl țin în sus, ca majoritatea îl ținem într-o parte spre poziția unde merge el de nebun. La tine la stânga de exemplu

| Anonimboy111 explică (pentru SuNaM):

N am zis ca la toti barbatii laughing, si eu am boxeri mai stransi

| Bogdan1o a răspuns:

E normal sa stea in sus când e in erecție. Și spre stânga. N-are nimic când e fleașcă. Daca nu e strâns boxerul cade în jos, dar nici aici nu e nici o problema stai liniștit așa e probabil și la ceilalți băieți. Poate ai văzut tu doar cand e in sus. Dar poate sta in jos și la ei.

| ruxybelle27 a răspuns:

? Are nevoie de încurajare!?

| MarianWLF a răspuns:

Penisul cand nu se afla in stare erecta va sta in jos, nu in sus, chiar daca ai boxeri stramti pe tine.