| HahahaAb a întrebat:

De ce numai rau ti se intampla, numai probleme? Viata asta e asa de nedreapta si parca nu se mai termina necazurile? Vin unu dupa altul? Si atunci cand vrei sa plangi la cineva nu ai unde.Esti inconjurat de atat de multi prieteni si totusi nimeni nu stie ce e in sufletul tau.De ce oare?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,oamenii buni atrag raul ca un magnet.
E o vorba care spune ca omul bun,bine nu are,poate ai auzit-o si tu.
Cert este ca necazurile si problemele astea sunt facute si ele pentru oameni,apar,te chinui, te lupti cu ele si, la un moment dat dispar.Nu tin vesnic.
Cel mai rau este,daca tot ai necazuri si probleme sa te si amarasti,faci raul de doua ori mai mare,il duci mai greu si suferi mai mult. Vreau sa spunca,bine,asa a fost sa fie,ai parte de o problema,de un necaz,raul a fost facut.Ei,nu te pune si tu jos sa mori,ramai lucid sa poti gasi solutia,sa poti gandi si lupta,sa iesi din necaz!
Prietenii? O alta vorba spune ca prietenilor sa le impartasesti doar bucuriile tale.E corect si stii de ce? Gandeste-te cum esti tu acum de necajit. Daca ar veni un prieten sa-ti spuna necazul lui,n-ai putea nici sa-l asculti,de unde sa mai gasesti putere sa-l si ajuti!
Da,stiu,prietenii iti sunt alaturi si la bine si la rau.Dar,in ziua de azi,desi prietenii exista,greu sa-ti poata fi alaturi SI la rau!
Asa ca,bazeaza-te doar pe tine.
Nu astepta nimic de la nimeni, accepta ca esti pe cont propriu si actioneaza ca atare.
Problema ta se va rezolva, necazul va trece.Stii cam cum te vei simti atunci,stiind ca ai reusit sa iesi singur la liman? Vei capata mult mai multa incredere in tine,vei fii mai sigur pe tine,mai dezinvolt si,cu uimire,vei descoperi ca,parca,necazurile incep sa te ocoleasca!
Nu te lasa prada negativismului, nu te victimiza, lupta.Strange din dinti si zbate-te,calm si lucid, sa-ti rezolvi problema.
Tu vei avea de castigat, nimeni altcineva!
Fruntea sus!
Nu-i dracul asa de negru!

| HahahaAb explică (pentru greece12):

Pai tocmai aia e,la prieteni, nu imi mai vine sa le spun si ce probleme am eu, au ei destule.Si poti sa ai tot sprijinul pe care'l vrei, tot singur esti.Tot problemele tale sunt.
Degeaba esti bun, daca toate relele cad la tine.

4 răspunsuri:
| Swallow a răspuns:

Salut,te`nteleg perfect,sunt si eu in asa situatie si acum si mereu.straight face Ar fi usor sa avem doar o problema,prea usor ~mereu se trag una pe alta. sad Mdaa,viata e nedreapta,insa necazurile se termina,cu incetul,greu,insa se termina pina la sfirsit,depinde ce cale alegi,cine si cum fac ca ele sa se termine (intelegi sper crying ) Mdaa,eiii prietenii,prietenii nu mereu au timp pentru noi,unora chiar nu le pasa, se fac ca te asculta, ca te inteleg insa le intra pe o ureche si pe alta le iese orice bucurie sau orice necaz pe care i le povestesti straight face timp nu au?! ar putea sa`si gaseasca maxim 30 de minute pe zi sa ne asculte, n0? doar nu sunt presedinti ca sa puna tara la cale si sa nu aiba timp deloc sa ne asculte straight face gasesc eis cuze ca sa scape de noi.De ce? Habar n`am,cred ca nu prea meritam sa fim fericiti,sau poate e ca doar pentru o perioada scurta,nu se stie straight face Daca ai nevoie sa te asculte cineva si te simti singur,fara prieteni, poti sa`mi scrii.Te`nteleg.Bye, succes! :*

| Alina0491 a răspuns:

Mereu cand apare o problemae nu vine singura sitrage dupa ea altele sad Nu te poti descarca nimanui deoarece in ziua de azi toti avem pobleme ( mai mici mai mai, mai semnificative sau mai putin semnificative )cert e ca suntem pea ocupati cu problemele noastre ca sa mai purtam grija problemelor celorlalti. Prietenii, ei oamenii pe care-i consideram prieteni nu sunt chiar pieteni sunt mai degraba niste necunoscuti pe care-i cunoastem de fapt. Daca ai probleme sau ai nevoie de sfatui, aici, pe TPU sunt persoane care te pot asculta si te pot sfatuii. si stii, noi, cei de aici o facem cu drag, fara sa asteptam ceva in schimb, fara sa radem de tine sau de altii.Noi putem fii pietenii care te vor asculta si putem afla ce e in sufletul tau dar numai si numai cu ajutorul tau!

| ostea a răspuns:

Tot ceea ce vezi rau se va transforma in bine dar asta doar de TINE depinde.

Suntem ceea ce gandim...

Daca tot vrei sa stie prietenii tai povesteste-le prin ce treci, nimeni nu poate sa stie ce ascunzi tu in pumn daca nu il deschizi.

Numai bine.
Te imbratisez.