Exista doua parti d-ale omului: cea fizica si cea sufleteasca. Reactionam prima oara dupa aspectul fizic, dupa felul la cum arata, se imbraca, miroase, etc. Asta ne atrage prima oara, asta este prima conexiune care se face in absolut orice relatie. Dup-aia urmeaza intalnirile in care se vorbesc intre ei, isi povestesc multe, isi impartasesc secretele si isi dau seama astfel cum gandeste fiecare. Nu ai cum doar din priviri sa-ti dai seama cum este persoana respectiva, trebuie sa astepti sa deschida gura si sa observi ce se afla in capul ei.
Relatia voastra este de admirat si de invidiat, multe cupluri si-ar dori sa fie ca ei, dar vezi tu... omu este incapatanat si ignorant... nu-si impune acest lucru in suflet, nu se dedica deloc asupra relatiei si astfel apar suferintele din dragoste, din cauza ignorantei. Eu unul nu am relatie, dar m-as dedica cu trup si suflet asupra acestei relatii, caci dragostea adevarata stiu cum este, am suferit din cauza ei dar vreau s-o simt din nou, si de data aceasta sa-mi fie implinita!
Dragostea adevarata exista, rareori la prima vedere, dar este ca si cum ai planta o saminta: cu timpul va deveni cea mai frumoasa floare!
sa fim seriosi o vezi si gata iti place pentru ca arata bine? consider ca asta ar fi o tampenie si tocmai de aceea nu pot sa spun ca m-am indragostit imediat ce l-am vazut pot spune doar ca imi place
apoi... oamenii se pot schimba la fel si sentimentele
o data ce cunosti mai bine o persoana sentimentele se schimba in bine sau in rau
deci da exista si persoane care prefera sa iubeasta pe parcurs nu din prima
Uite poate ca acum u vezi o tocilara cu ochelarii si aparat dentar k? ea se muta din tara si revine peste 2 ani sa zicem fara aparat dentar si fara ochelarii si tie ti se pare ca e super frumoasa dar nu iti mai amintesti de tovilara aia de acum 2 ani intelegi?
Ma filozufule, in intrebarile anterioare ne spui ca te uiti dupa posterioarele tuturor fufelor, am dreptate? de aici rezulta ca esti un fustangiu si un afemeiat si ca intrebarea aceasta ai mpus-o la shto, si sa nu fiu rau o sa raspund cu ceva care sa-ti dai seama de situatie, foamea vine mancand gibilane
Sa fim seriosi, tu daca ai prietena nu te mai uiti la fundul celorlalte fete? Se vede ca esti taran si incepi sa jignesti degeaba
Si sa stii ca nu sunt afemeiat, orice baiat se uita la fundu' fetelor pentru ca suntem masculi si de aia a facut Dumnezeu femeie si barbat ca sa se iubeasca intre ei nu vad dc as fii afemeiat daca ma uit la fundu' femeilor. Dar dc ma faci pe mine afemeiat tu nu te uiti la fundu' femeilor? sau esti... gay?
Si mai treci pe la scoala ca ai probleme cu gramatica "ma filozufule"
Nu este obligatoriu sa te indragostesti pe loc, si totusi cand tu spui ca te-ai indragostit de ea de cum ai vazut-o nu stiai nimic despre ea, pur si simplu eu cred ca te-ai indragostit de fizicul ei si nu de ea ca persoana.Mie mi se pare mai normalsa te vezi de cateva ori cu ea/el si apoi sa spui daca esti imdragostit de ea.Insa asta este doar parerea mea.
Fetele gandesc altfel decat baietii, cand vine vorba de dragoste, asta face ca ele sa aleaga in mare parte cu inima, nu cu ochii, daca stii sa te comporti cu ea, sa o alinti, o rasfeti, vorbesti cu ea, o faci sa se simta bine, incepe sa te placa, insa tu, ca baiat, degeaba esti rasfatat de o fata care n-o placi din prima, ca degeaba, corect?
Dragostea nu se refera la aspect. Pentru a te indragosti ai nevoie de timp sa cunosti persoana respectiva, sa ii urmaresti reactiile in situatii diferite si abia dupa ce a trecut timpul poti sa spui daca iti place sau nu. Dragostea vine treptat, nicioadata nu te loveste Cupidon si gata s-a rezolvat. Mi se pare prostesc, fara suparare, sa,, te indragostesti la prima vedere" pentru ca atunci ai cel mai mult de suferit. Atractia fizica este doar o mica parte din asa-zisa dragoste. Dragostea tine de suflet, de cunoastere si incredere. Dragostea adevarata intotdeauna se vede dupa mai multi ani si pana se observa ar fi numai o atasare emotionala. Sper ca te-am ajutat