Sunt urât și n-am parte de niciuna...
Cel mai probabil ai doar o personalitate neatractivă, timiduț, nu știi să stârnești atenția și acea dorință sexuală în femei
Da,urât pă dracu`. Acel friendzone poate deveni oricând un friend cu beneficii, sau mai mult.Depinde doar de tine cum îți joci cărțile.Cu cât pari mai indiferent faţă de ele cu atât ele pot deveni interesate de tine.
Salut!
Nu este vorba despre asta, cu atat mai putin sa putem sa iti raspundem la prima intrebare.
Nu esti urat, nu exista un motiv pentru care esti asa. Esti cum esti la fel ca toti ceilalti.
Nu trebuie sa te superi sa sa invinovatesti pe cineva. Daca adopti o atitudine pozitiva, deschisa, frumoasa, zambesti mereu si esti fericit, lucrurile bune nu o sa intarzie sa apara, te asigur
Nici eu nu sunt urat frate și tot nu ma plac fetele cu figuri de milioane care aleargă după bad boys.
Ce e aia friendzone? Da, da, sunt ultimul incult pentru ca nu stiu asta, stiu. Insa ca sa te pot ajuta trebuie sa imi explici.
Frt intră Youtube si cauta friendzone si acum nu o sa stau eu sa iti explic
Adică nu îl vor decât ca pe un simplu amic/surioară.
Raspunsul e intr-o melodie de la Carla's dream numita Antiexemplu. Asculta melodia ai cred ca o sa ai un raspuns. Sarbatori fericite si multa bafta in viitor!
Ai discord frt?
Nu
Dacă aveai discord iti dam poza acolo
Pune-o la profil aici pe TPU si o vad in 24 de ore
Ai 16 ani, ai tot timpul din lume sa iti gasesti o prietena, nu trebuie sa te grabesti.
beausingurlamasamea întreabă: