| TwiXXXie a întrebat:

Salut, de ceva de timp ma inteleg foarte foarte bine cu o fata, inainte sa fim impreuna imi zicea sa nu-mi fac iluzii, pana la urma am fost impreuna dar mi-a zis ca atunci cand ne sarutam nu simtea fluturii aceia in stomac, nu simtea ca e indragostita de mine. Am hotarat sa incheiem relatia dar sa ramanem prieteni ca poate in viitor vom reincepe relatia, cateodata tot mai imi spune ca sa nu-mi fac iluzii dar chestia e ca nu poate sa stea fara mine, daca lipsesc o zi de la scoala ma suna si-mi zice ca se simte singura si sa nu o mai las singura. Chiar nu o inteleg, ce vrea ea de fapt?

Răspuns Câştigător
| adywow a răspuns:

Din propria experienta te-as sfatui sa o lasi in pace!
O sa stea cu tine sa ii tii de urat pana gaseste altu mai bun, cel putin asa am patit eu si nu cred ca sunt singurul

6 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Cred ca te tine pe langa ea ca stie ca o placi.Ar trebui s-o intrebi ce are de gand si daca iti spune iar sa nu-ti faci iluzii mai bine te indepartezi putin de ea.

| Cristiann25 a răspuns:

Pai problema sta in felul urmator:prima data poate nu te placea suficient dar acum dupa ce v-ati despartit a inceput sa te placa probabil din ce in ce mai mult si nu stie cum sa iti zica.Mai incearca pentru ultima data sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine! Daca nu vrea, renunta! Succes.

| Blu3Smyle a răspuns:

S-ar putea sa te placa dar nu vrea sa tio arata fii mai insistent poate e genul acela de fata iti sugerez sa glumesti cu ea dar sa nu dai prea multe semne ca o vrei inapoi fiindca s-ar putea sa te respinca si sa nu iti cada bine glumeste cu ea mai dai un cont (nu in gura laughing ) si poate si un pupic pe obraz tongue Sper ca te-am ajutat!

| iDizzySmile a răspuns:

II e teama, sigur simte ceva, spune`i ca ti la ea dar sa se hotarasca pentru ca esti confuz, dar crede`ma va fi bine.

| FabianIoana a răspuns:

Buna,cred ca o usoara distantare a ta iti va oferi si raspunsul.Indeparteazate pentru un timp de ea, evito si fa asta pana ii vei vedea reactiile si atitudinea ei fata de tine. Dupa care poarta o discutie cu ea si intreab-o ce vrea de fapt:*

| MihaMihaela99 a răspuns:

Cred ca prietena ta vrea sa fiti doar amici, dar sa ii oferi atentie si sa ii fii aproape!winking