Din propria experienta te-as sfatui sa o lasi in pace!
O sa stea cu tine sa ii tii de urat pana gaseste altu mai bun, cel putin asa am patit eu si nu cred ca sunt singurul
Cred ca te tine pe langa ea ca stie ca o placi.Ar trebui s-o intrebi ce are de gand si daca iti spune iar sa nu-ti faci iluzii mai bine te indepartezi putin de ea.
Pai problema sta in felul urmator:prima data poate nu te placea suficient dar acum dupa ce v-ati despartit a inceput sa te placa probabil din ce in ce mai mult si nu stie cum sa iti zica.Mai incearca pentru ultima data sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine! Daca nu vrea, renunta! Succes.
S-ar putea sa te placa dar nu vrea sa tio arata fii mai insistent poate e genul acela de fata iti sugerez sa glumesti cu ea dar sa nu dai prea multe semne ca o vrei inapoi fiindca s-ar putea sa te respinca si sa nu iti cada bine glumeste cu ea mai dai un cont (nu in gura ) si poate si un pupic pe obraz Sper ca te-am ajutat!
II e teama, sigur simte ceva, spune`i ca ti la ea dar sa se hotarasca pentru ca esti confuz, dar crede`ma va fi bine.
Buna,cred ca o usoara distantare a ta iti va oferi si raspunsul.Indeparteazate pentru un timp de ea, evito si fa asta pana ii vei vedea reactiile si atitudinea ei fata de tine. Dupa care poarta o discutie cu ea si intreab-o ce vrea de fapt:*
Cred ca prietena ta vrea sa fiti doar amici, dar sa ii oferi atentie si sa ii fii aproape!