| Giulyana_Giuly_1991 a întrebat:

De ceva timp, am cunoscut un baiat care mi-a intrat la suflet.Nu le am cu relatiile.Am avut o singura iubire adevarata, iar acum sunt singura.Personal,ma simt atrasa de el.Mi-a vorbit frumos,e pasionat de enduro,sarmant., pe scurt, badboy. Exista totusi o problema.Ma cauta rar. Daca-i dau eu mesaj, vorbeste frumos si se arata interesat, iar el da mesaj destul de rar.Am incercat sa fiu si eu indiferenta, dar simt ca nu pot. Ceva ma atrage la el..stiu ca l-am sedus si eu.Dar daca e atat de,,innebunit,, cum arata comportamentul sau,de ce nu ma cauta? Intr-adevar, am vorbit mai pervers la telefon ceea ce nu-mi sta in fire, pentru a mentine conversatia ..intelegeti ce spun.Problema e ca mi-a placut.El m-a facut sa ies din,, mediul meu,, si sa fiu mai deschisa la subiecte de genul, ceea ce chiar nu-mi sta in fire.Pf..nu vreau sa ma perceapa drept o curva fiindca am vorbit si eu la fel, fiindca chiar nu sunt asa, ba dimpotriva o fata la locul ei.Nu stiu ce sa fac mai departe, vad pe zi ce trece ca nu ma merita, dar simt un atasament deosebit si chiar nu vad motivul.De fapt, da..in ultima perioada ma simt singura si neputincioasa.Iar el a venit la momentul potrivit.Era vorba despre afectiune.Nu stiu ce sa fac mai departe.Sa mai vorbesc cu el, sau sa-l las? Cum sa-l fac sa inteleaga unele lucruri daca e sa mai vorbim?

4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca te cauta mai rar e clar interesul lui pentru tine unde este.

| Giulyana_Giuly_1991 explică:

Daca ai si un argument plauzibil

| anonim_4396 a răspuns (pentru Giulyana_Giuly_1991):

Același argument la fel de plauzibil e valabil și la el.Doar că se mai adăugă și o lipsă de inteligență.

| danielcegushvalorosutau a răspuns:

Eu zic sa te uiti la minimax in continuare si sa nu mai citești fanfiction de pe wattpad