Posibil sa ai o problema fiziologica, sau un cuc foarte mic, ori incapabil sa ajunga la orgasm, de aici si lipsa satisfactiei sexuale.
Te sfatuiesc sa mergi la un medic UROLOG, pentru o consultatie amanuntita.
Nu am deloc un cuc mic. O satisfac pe prietena mea si imi spune ca ii place si am facut o sa ajunga la orgasm dar se supara ca nu imi pot da drumul si nu imi spune
Asadar nu terminati nici unul, ca dovada ca este ceva ciudat cu cucul tau, dupa cum am scris mai sus...ori este prea mic sau prea subtire si anatomic nu este capabil sa atinga peretii vaginului, ca sa se excite foarte bine, ori ai tu o problema fiziologica.
Ti-am mai explicat, una este sa-ti spuna ca-i place din bun simt si alta este sa-i dovedesti ca o poti satisface, care nu exista, fiindca nu exista orgasm nici de partea ei nici a ta, in acest caz fiind clar ca esti incapabil anatomic sau fiziologic sa o satisfaci.
Vorba aia dragostea doare in locuri strâmte
Se putea sa rateze Violetta o ocazie sa faca referire la marimea organului? Ce dracu' de legatura are marimea cu sensibilitatea (sau lipsa ei) la atingere? De noaptea mintii...
Probabil si produsul intern brut din Romania e asa de mic pentru ca nu are Iohannis cucul mai mare, ca se pare ca totul de acolo vine.
AndrewTate7789 întreabă: