Fete ciudate si diferite,vei intalni destule in viata ta,poate ca acum ti se intampla pentru prima oara si nu poti defini prea bine sentimentele care te bantuie.
Nu te grabi,chiar nu e cazul.
Observa-te pe tine, observ-o si pe ea si incearca sa intelegi ce simti exact, nu confunda entuziasmul si simpatia extrema cu impulsurile de alta natura.
Pentru linistea ta, mai asteapta, pana intelegi ce se petrece cu tine.
Trebuie sa stii sigur ce simti.Sa poti face diferenta intre o prietenie sau faptul ca o admiri foarte mult si sentimente de iubire. Poate ea asa se manifeste cu prietenele sau cu lumea in general.
Mai ai rabdare si cand vei fi sigura, spune-i!
In primul rand, sunt total de acord cu relatiile dintre fete. Mi se par mult mai faine . Nu cred ca fata impartaseste aceleasi sentimente pentru ca sansa unei dezorientari sexuale este cam mica una la 100 de oameni (dupa studii). Cred ca ar trebui sa iesi mai mult cu baieti. Apropo, ne dai si noua o poza ceva cu voi.
Pai... Nu e normal, stiu ca o sa te sperii dar ar fi bine sa :
1. sa stii ca asta de numeste Gay
2. sa mergi la un pshiholog, asta e cel mai recomandat. Sa il intrebi, sa ii explici. Stiu ca te doare dar incearca sa te apropii de un baiat. Vorbeste cu mama si cu tatal tau daca e grav.
Funda? te rog =)