Părerea mea este să-i dai câteva semnale, cum ar fi să-i faci gesturi nevinovate (,, ce frumos te-ai îmbrăcat azi" sau,, îmi place cum ți-ai aranjat părul") fetele sunt vrăjite de trucuri de genul acesta, poți să o întrebi ce pasiuni are, ce o supără dacă o vezi vreodată tristă, să o consolezi, dacă e fericită să te bucuri pentru ea și așa mai departe.
Și după ce îi câștigi încrederea și o să ajungă să te considere o persoană de încredere sau un bun prieten ( sau după ce va fi topită după tine ) adică după o săptămână, două, cât vrei tu, du-te la ea și spune-i direct :,, Uite, eu te plac. Am vreo șansă la tine?" Sau cauți vreo replică mai bună.
Știi, poate că e timidă, dar fetelor în general le plac băieții direcți, care le spun în față ce vor fără să o ia pe ocolite.
Dar mai întâi trebuie să fii atent la ea, să vezi dacă și ea te place pe tine. Când vorbești cu ea, fii atent la ochii ei, să vezi dacă are pupila dilatată, adică dacă cerculețul puțin mărit și perfect rotund ( atunci poți fi sigur că te place) uită-te dacă tresare ușor când îi rotești numele ( în general fetele fac așa când sunt surprinse de băiatul pe care-l plac și devin tensionate, le bate inima mai tare, le crește adrenalina) și când vorbești cu alte fete uită-te la ea pe furiș, să vezi dacă vă privește atentă, poate fi gelozie Roago să facă ceva mărunt pentru tine, să-ți împrumute un caiet sau o carte, sau să meargă cu tine până la magazin/bibliotecă, să vezi dacă e gata să o facă, și ăsta e un semn că te place.
Și cam astea au fost cele mai importante sfaturi, eu îți urez baftă!
Faza e ca stiu ce-i place...si ea stie ce imi place dar nu stiu cum sa ii zic ca o plac.
Oh, viață complicată!
Doar caută un moment în care e singură și nu e nimeni prin jur care să vă audă și spune-i direct! O vei lua prin surprindere și probabil îi va plăcea mult! Fetelor le plac surprizele!
Probabil ca ai 12 ani.
Simplu.
Te duci si ii spui. Cel mai rau lucru care se poate intampla e sa te refuze, viata nu e un film. Nu o complica singur
14 ani, dar ai fost pe aproape
Chiar de ai dat funda pot sa te ajut.
Chiar eu o inteleg ca sunt si eu fata timida.Fiecare fata timida, tot ii place sa i se spuna doar sa ii scrii prin sms si prin foite.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: