| drakazor33 a întrebat:

De ceva timp nu stiu ce e cu mama!
Ma urmareste mereu! cand stau la calculator intra in camera, se uita la mine si pleaca, habar nu am ce vrea sa faca azi eram in baie, si a venit de 3 ori la mine prima data m-a intrebat ce fac i-am spus ca ma rad, si cica pai hai cat stai!? eu intrasem in baie de 5-7 minute, a 2-a oara cica hai ma iesi ce faci acolo? si a 3-a oara mi-a zis ca sa ies ca isi face griji sa nu ma inec! WTF? cat de prost sa fii sa te ineci in apa de 30 de cm?
Nu stiu ce are adica asa se comporta si mamele voastre?
Cand plec cu bicicleta sau la un prieten, ma rog, cand plec de acasa imi spune sa am grija.
AA si am uitat sa spun ca prima data cand am fost la baie (ce am scris mai sus) nu a vorbit adica sa ciocane la usa, vroia sa intre peste mine, (bine ca era usa inchisa). cateodata cand ma spal la mine in camera pentru ca e prea frig in baie, (atunci cand era iarna) si atunci tot asa facea, intra brusc, bine ca inchideam usa, dar nu pot sa ridic tonul la ea pentru ca e mama, voi ce credeti? e normal ce face? adica are gija de mine dar am 16 ani nu-i asa ca exagereaza?
Sa nu imi spuneti ca sa vorbesc cu ea de chestia asta pentru ca nu sunt genu de baiat care sa vorbeasca astfel de probleme cu parintii, eu ma consult cu un prieten sau cu o fata, sau mai bine cu verisoaramea pentru ca ei ma inteleg cel mai bine tongue.

Dau funda...:*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca as intreba-o acum pe mama ta, mi-ar spune ca nu stie ce e cu tine de catva timp.
E de vina exact faptul ca nu discuti cu ea, ai crescut si te indepartezi de ea si, ca orice mama, are nelinistile ei.
Aude si vede o multime de lucruri, se teme sa nu ai prieteni nepotriviti, sa nu faci vreo greseala din care n-ar mai putea sa te scoata, si, ca sa nu-ti spuna nimic, e totusi, foarte finuta.
Poate ca a vazut ceva nou la tine, vreo obisnuinta ciudata, sau poate i-au spus ceva vecinii sau cunostintele despre tine.
In locul tau, m-as aseza la masa in bucatarie, in timp ce gateste, si as sta de vorba cu ea, frumos.
As intreba-o ce o nelinisteste, de ce ma supravegheaza asa atent, ce s-a intamplat?
Si as ruga-o sa aiba incredere in copilul ei...
Daca nu stai de vorba cu ea, lucrurile vor degenera si, la un moment dat puteti ajunge la cearta, pentru ca-i va fi imposibil sa te mai inteleaga daca nu-i spui nimic despre tine.
E mama ta si te iubeste, vorbeste-i si crede-ma, vei avea numai de castigat!

5 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Pai trebuie sa vb cu ea alta solutier nu e. intreab-o de ce are " teama " asta. ca mai mult e o teama. poate eu fi povestit o prietena de a ei o situatie sau ceva si poate a speriato. nu stiu ce sa zic. explica-i ca sti sa iti porti de grija. discuta si cu tatal tau despre asta :X pentru ca sa rezolvi situatia. eu zic ca comunicarea cu parintii e cea mai buna solutie la probleme. vorbestei, fa-o sa inteleaga, ca creada in tine. explcai ca exagereaza. succes

| 354 a răspuns:

Buna, eu cred ca mama ta cam exagereaza cu tine esti baiat mare ce naiba! sfatul meu este sa stai de vorba cu tatal tau sa ii spui; ui sa vb cu ea, ma gandesc ca poate ti-ar fi mai usor fiindca este barbat. Pana la urma va trebui sa iti faci curaj sa spui ceea ce te deranjeaza, ce o sa faci cand te insori si intra peste tine in camera, nu ii zici nimic, eu nu cred, nu este bine sa tii in tine ce te deranjeaza!

| Adriana a răspuns:

Buna! Poate ca i se pare ca de ceva timp (asa cum ai spus tu) ti-ai schimbat comportamentul si e ingrijoarata sa nu faci cine stie ce prostii...altfel nu imi explic purtarea ei, mai ales sa intre asa neanuntata big grin totusi chiar daca esti fiul ei ai o varsta. big grin ar trebui sa-ti respecte intimitatea.

| catalina98 a răspuns:

Poate i se pare ceva suspect la tine si de aceea de urmareste.se mai intampla cand mamele sun ingrijorate de noibig grin

| Andutsa96 a răspuns:

Problema asta trebuie sa o discuti cu ea, nu cu prieteni, pentru ca ea stie de ce face asa nu prietenii tai sau verisoara ta. si mie mi se intampla la fel cand eram mica. dar mica. cand aveam 9 ani. cam asa. Sau poate se comporta asa ca poate a observat ceva schimbat la tine, sau a aflat ceva ce a suparat`o despre tinehappy Cu mai multe nu te pot ajuta.