| adyrza32 a întrebat:

Salut.
De ceva timp tot vorbesc pe mess/fb cu o colega de clasa de care imi place foarte mult si ne intelegem foarte bine, si am motive sa cred ca si ei ii place de mine, dar mi-e frica sa ii spun ceea ce simt, deoarece, stiu ca e un motiv prostesc, dar vin tezele si nu as vrea sa pierd timpul alocat scolii, iar alt motiv este faptul ca nu ma consider pregatit pentru o relatie...
Intrebarea mea e. sa imi incerc norocul cu ea sau ce sa fac...?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Stai linistit pana trec tezele si pana atunci poate-ti trece si tie.

| Azµre a răspuns:

Tu singur ai zis-o, pune mâna pe carte, lasă relațiile.

| Cristiann25 a răspuns:

Vezi-ti de scoala si apoi o sa ai timp la liceu si de o relatie! Bafta!

| ROsiuGabi a răspuns (pentru Cristiann25):

Doar o persoana fara inima ar spune asta.

| Cristiann25 a răspuns (pentru ROsiuGabi):

Crede-ma ca nu sunt deloc fara inima dar presupun ca si tu esti un copil si de aceea nu intelegi ce vreau sa spun! Conteaza viitorul ca doar nu o sa se casatoreasca cu fata asta, nu? Are timp de dragoste tot timpul dar de facut ceva pentru viitorul lui doar cativa ani de scoala! Succes in continuare!

| ROsiuGabi a răspuns (pentru Cristiann25):

Cristian gandirea ta e putin arhaica el cere o relatie nu o casatorie. Daca nu testeaza de acum dragostea va fi usor de dus de nas in viitor de aceea trebuie sa aiba experienta altfel se va arunca cu bratele inainte primei fete carei iese in cale.Si in plus daca are iubita nu inseamna ca s-a terminat cu scoala o persoana ce stie sa-si intrebuinteze timpul poate sa isi fixeze un program perfect. Cum zice un proverb "nu exista nu pot, exista nu vreau".Si daca nu sunt prea indraznet te intreb cati ani ai?

| Juiceee a răspuns:

Buna!
Parerea mea este ca daca simti ca o placi,si simti ca te place si ea pe tine, spune-i. Nu neaparat "stii, imi placi si vreau sa fiu cu tine". arata-i, si prin comportamentul ei o sa iti dai seama ce sa faci, sa te retragi sau sa continui. Daca te intelegi cu ea si poti avea o relatie frumoasa, nu trebuie sa rupi din timpul acordat invatatului.Succeshappy

| ROsiuGabi a răspuns:

De data asta cred ca nu pot sa spun mai bine decat cea cea a spus Juiceee cred ca are dreptate perfecta felicitari