Atingerea zonei intime in cazul in care ea este virgina si nu e pregatita clar pentru sex SAU pentru petting e un lucru pe care nu ar trebui sa-l mai faci din punctul meu de vedere. Faptul ca uneori te lasa alteori iti reproseaza arata ca ea nu e pregatita sa treaca la nivelul urmator cu tine si nu trebuie sa o fortezi sau sa va certati.
Pe de alta parte in intimitate, fiind iubiti, in saruturile pasionale intervin atingerile, sanii, pieptul, fundul si alte zone fiind erogene iar stimularea lor prin atingere si mangaiere/masare fiind ceva absolut normal care intensifica placerea. Mi se pare absurd sa iti reproseze ca o atingi pe sani cand va sarutati. M-as hazarda sa presupun ca problema vine doar din cauza atingerilor in zona intima nu din altceva.
Cand ea te atinge ar fi si culmea sa spui ceva, nu prea stiu barbati sa refuze atingerile unei femei indiferent in ce zona se petrec ele.
Trebuie pur si simplu sa te limitezi la orice alta zona decat cea intima pana cand va fi pregatita macar pentru un petting.
Daca nu e virgina, faptul ca nu se grabeste sa treaca la pasul mult prea intim nu denota intotdeauna o problema desi poate fi vorba si de ceva patologic, ci mai degraba cred ca vrea sa evidentieze faptul ca nu doreste sa faca astfel de pasi pana cand nu e sigura ca sentimentele dintre voi sunt profunde si sunt cele care pe ea o satisfac. Sunt foarte multe femei care pur si simplu nu fac sex de dragul sexului si atunci pana si o simpla atingere in zona intima e un tabu pana cand nu simt ele ca relatia e asa cum si-o doresc.
Am sa ghicesc ca sunteti relativ tineri, caz in care nu e graba. Las-o sa se obisnuieasca cu tine si in timp ce va iubiti fii atent la comportamentul ei. Daca te adaptezi tu inainte sa fie nevoie sa iti zica ea o sa aiba mai multa incredere in tine in viitor.
Nu ai spus cati ani ai, oricum daca ea nu doreste mai mult decat un sarut, atunci tu trebuie sa te conformezi si sa nu fortezi nota.
George0197 întreabă: