Nu inteleg de ce nu l-ai sarutat din moment ce iti palcea de el, ce sa zic gandire tipic feminina si tot el e ala rau. scuza-ma domnisoara dar la varsta voastra trebuie sa fi putin naiva sa crezi ca baieti cauta stabilitate si relatii serioase, nu draga mea este perioada hormonilor perioada in care se zboara din floare in floare daca tu consideri ca nu faci fata la acest lucru elegant te retragi deoparte si iti vezi de treaba ta si lasi oamenii in pace.
Dragul meu, stiu foarte bine ca la varsta de 17-18 ani asa e, dar cine esti tu sa stii ce-si doreste el momentan in aceasta perioada? Si scuza-ma daca timiditatea e o greseala, un defect. Dar oare poti intelege sentimentul acela. daca o fata ti-ar spune asa poate la caterinca: "îhîm, ai vrea tu sa fi sarutat de o fata ca mine", iar tu i-ai raspunde razand: "nu te-as saruta niciodata" si fata ar incerca sa te sarute, iar tu nu te-ai da inapoi. Dar ar veni cu un comentariu gen: "zice ca nu vrea, dar nici nu se da inapoi". Asta tradeaza faptul ca vrei. Oamenii sunt orgoliosi, egoisti. Scuza-ma ca intreb, dar cati ani ai? Nu pare ca mi-ai intelege problema. :/
Mi se pare amuzanta rau ultima fraza, de parca ti s-ar darama lumea in cap daca-ti zice ca nu vrea o relatie cu tine. Din moment ce el a incercat mai demult sa te sarute, e clar ca te place. Asteapta o miscare din partea ta.
Daca nu ii spui ce simti pentru el veti ramane ca pana acum, timpul va trece, legatura dintre voi se va rupe, si tot tu pierzi. Daca ii spui ce simti, exista o sansa sa iasa ceva frumos. Tu alegi.
AlexEjmecheru întreabă: