Treaba cu site-urile de matrimoniale e aiurea, nu-s chiar toate asa, adica la mine la scoala pot spune ca sunt cam doua la fiecare clasa asa cum vrei tu.
inca esti tanar si ai prea multe pretentii si ele vor creste si mai mult odata cu varsta, asa ca acum stai cu cine iti place, chiar daca doar o saptamana, gasesti alta si tot asa pana gasesti una perfecta pentru tine.
In ceea ce priveste pretentiile, eu cred ca sunt destul de normale.Pe langa asta legat de chestia asta a relatiei de doar o saptamana, m-as amagii singur adica parca tot eu mi-as face sange rau.
Sa stii ca dintr-un site matrimonial, poate sa iasa ceva, poate chiar o poveste frumoasa de dragoste.Stiu de la matusa mea : http://www.matrimoniale.ro/, http://www.twoo.com/ro/. Succes :**
Nu pe site-uri de matrimoniale iti gasesti jumatatea, ci la facultate. O fata serioasa si calumea vei gasi la biblioteca unde se duce sa se pregateasca pentru cursuri, in parcul din campus citind o carte, la toate seminariile de la care e nelipsita, in nici un caz pe un site de matrimoniale sau in cluburi.
Insa nu stiu cat va tine relatia daca esti gelos. Fetele cam fug de baietii care le ingradesc libertatea si carora trebuie sa le dea explicatii pentru fiecare pas facut! Gelozia e o boala, nu o dovada de iubire, asta sa fie clar!
Am uitat sa mentionez ca sunt cam gelos, ba chiar foarte gelos, din punctul unora de vedere e ceva normal, altora li se un defect, dar asta e.Trebuie sa ma intelegeti ca o data ce sunt cu o fata nu pot sa suport cand ea intoarce capul dupa altii adica vreau sa fie fidela si sa nu-si bata joc de sentimentele mele.
Cauti femeia perfecta in timp ce tu ai o gramada de defecte. Iar gelozia este un defect major intr-o relatie, nici o fata deosebita nu-ti accepta tie rahaturile. Auzi, daca intoarce capul dupa un baiat se joaca cu sentimentele tale... Oricine se uita si oricine are fantezii, daca esti prea sec sa accepti asta vei avea parte de multe dezamagiri. In aceeasi masura si prostia este un defect, chiar daca unora li se pare normal, la fel ca in cazul geloziei.
Cam asta voiam si eu sa scot in evidenta. M-ai scutit de o scurta la degete
Da,se pare ca am exagerat cu gelozia asta, ma refeream la faptul ca vreau sa fie fidela, sa nu ma tina sub papuc.Sa zica ea ca ma iubeste ca na..chestii din astea pe care le spune o fata unui baiat si cand colo pleaca sa se intalneasca cu altul,sau alt exemplu cand merge pe strada sau intr-un club sa fie imbracata sexy(ma refer aproape dezbracata ca are mai multe sensuri cuvantul asta)si sa beleasca toti ochii sau sa saliveze si sa i se scoale imediat ce o vede pentru prima oara,, mama ce bunaciune e asta frate, mama ce as f...-o, ia hai pana la ea", mai cunosc eu destule fete de genul asta.Asta e destrabalare si mie nu-mi place.Nu zic sa nu fie frumoasa ca e normal ca orice fata sa fie imbracata frumos si aranjata, dar nici sa fie aproape goala incat na, am scris mai sus, nu mai repet.Chiar nu var irita chestia asta deloc daca prietena voastra ar face asta? Nu e normal ca in cazul asta sa o intrebi ce a facut,pe unde a fost,bine, nici sa o tragi de limba, daca vrea sa zica si nu are nimic de ascuns iti spune, daca o ia pe ocolite sau incearca sa ascunda adevarul sau ai impresia ca te minte e ceva necurat nu? Daca nu va deranjaza asta na poate ca pentru voi asta e genul de fete care va plac.O relatie nu se bazeaza niciodata pe compromis, sa stiti asta de la mine.
Pana la urma asta era intrebarea mea, sunt bune la ceva site-urile astea de matrimoniale sau astea sunt doar pentru aventuri de o noapte hai maxim doua.Chiar nu poti deloc deloc sa intalnesti si persoane cu care sa ai o relatie serioasa?