| FlOrRyN a întrebat:

De ceva vreme vorbesc cu o fata pe mess pe care acum o simpatizez si nu prea stiu despre ce sa vorbesc. As vrea ceva subiecte despre ce sa vorbesc cu ea.As vrea sa nu isi dea seama ca imi place de ea ci sa fiu mai discret.A si inca ceva ea este mai mica ca mine cu un an. Funda celui mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Elly12 a răspuns:

Ai putea sa-i spui bancuri, sa o intrebi chestii legate de familie [ daca mai are frati ], de scoala [ dar nu accentua faza asta cu scoala pentru ca o s-o plictisesti sau chiar enervezi ], o poti conduce pana acasa si sa o intrebi ce parere are despre anumiti baieti, pentru a vedea daca ai sanse sau nu, poti sa o intrebi ce telefon are sau ce si-ar dori de ziua ei, ce animal ii place, ce inghetata prefera, daca ii plac cerceii sau lanturile...

7 răspunsuri:
| SentimentalConsil a răspuns:

Nu vreau ca acest raspuns sa-ti provoace prea mult suc gastric dar trebuie ca tu sa fi cel care baga vrajeala la greu, cand o sa fie la sex pe care dintre noi chemi?

Deci acordai o importanta mai aparte
Nu`si va da seama din start ca o placi si ca o simpatizezi dar cu timpul va fi sigura ca intr-adevar o pretuiesti.
Cel mai sigur lucru e sa fii in permanenta aproape de ea cand plange sufera etc etc.
Te va considera o persoana agreabila sociala indrazneata.
Ce sa mai. Si dupa ce faci toate chestiile de mai sus si vrei intr-adevar sa intocmesti o relatie cu prietena ta
Aratai ca intr-adevar o iubesti si merita sa fie iubita ta!happy succes!

| EJxJtK a răspuns:

Atunci cand placi pe cineva, nu "trebuie" un subiect anume. Vorbiti despre care ii plac ei si vezi daca aveti in comun mai multe lucruri. Daca tu chiar o placi, ar trebui sa ii spui sa vezi daca te place si ea pe tine, dar fii pregatit pentru ambele raspunsuri.Mult succes! happy

| Koritzaki a răspuns:

Buna! Stii virsta nu importa...intreab-o ce hobby are, de ex. ce a facu azi, cum la school, colegiu sau universitate, cum dispozitia, daca raspunde cam trist intreab-o de ce este asta trista daca nu s-a intimplat ceva sau daca poti sa o ajuti cu ceva si nu stiu ce sa-ti mai spun ma voi gindi si voi reveni mai tirziu. tongue :*winking

| joshewe a răspuns:

Pai si eu sunt intr-o situatie asemanatoare ce sa facem?laughing

| joshewe a răspuns:

Rgth