Buna, nu te gandi la moarte, sti dc? pentru ca niciun baiat nu merita sa faci asta pentru el, tu ai o viata inainte, un viitor, ai sa intalnesti pe altcineva care va merita iubirea ta, dc sa suferi si el sa se distreze si sa isi faca de cap? o viata ai, traieste-o, si eu am trecut prin asta si ma simteam la fel ca tine, dar am realizat ca nu se merita... te pup.
Eu zic sa te linisteti si o sa vezi ca peste ceva timp o sa realizezi ca ai face o mare greseala.care nu se poate repara! ai langa tine oameni care te iubesc si pentru ei merita sa traiaesti, sau cel putin sa nu ii faci sa sufere!
mult noroc!
Scumpa mea cum poti sa te gandesti la asa ceva?De la o dezamagire nu trebuie nici macar sa te gandesti la asta Viata e frumoasa si merita traita din plin
Cauta alt baiat.Nu se termina lumea cu ala.Chiar daca tu il iubesti, incearca sa il uiti si sa fi fericita
Daca baiatul ala te-a facut sa suferi inseamna ca e un mitocan si ca nu stie sa se poarte cu fetele
Capul sus si ai grija ce faci!
Si crezi ca rezolvi ceva cu asta? Tu mori si el se distreaza in continuare...Stai linistita si trateaza-l ca atare, ca si cum nu exista pentru tine.Indiferenta doare cel mai tare pe cel care credea ca esti topita dupa el.
Ce sa facem prostia doare... Daca un om vrea sa se sinucida...iti spun eu...se sinucide si nimeni si nimic nu il poate opri.
Dar mai sunt si pustoaicele ca tine...care habar nu au ce inseamna viata grea...si traiesc in "iubirea" asta falsa creata de societatea si timpurile in care traim...
Eu spun...sa termini cu prostiile ca daca mori...in 2 luni...nu te mai plange nimeni...si o sa vezi doar 2 oameni...distrusi...iesind din apartamentul tau...si intreband divinitatea...doamne...unde am gresit.
La ce sa. ti termini tu viata din kuza unui baiat care nu te merita?
crezi ca reusesti ceva?
mai bine priveste sus...viata merge inainte.inceaca sa. l uiti si nu te mai gandi la el... fa alte lucruri, sterge orice amintire cu el si gata, daca ciar asa mare a fost dezamagirea
nu te mai gandi sa suferi, k nu se merita
vei gasi si baiatul potrivit tie asa ca nu are rost
bafta si lasa gandurile negre de o parte
Nici sa nu te gandesti! nimeni nu merita, viata este darul cel mai de pret,, fi tare! capul sus si inainte! pup ai grija de tine
Buna...
Sfatul meu e sa stai potolit/a.
Nu trebuie sa-ti omori viata.
Multi vor sa aiba si ei o viata normala, sanatoasa, sa profite de ea, dar nu au aceasta fericire...Mai sunt si alti/alte fete/baieti pe lume.
Te pup
see you soon.
Nu trebuie sa te omori pentru o curva/un tampit
Stai linistita si pe viitor o sa te bucuri ca te-ai razgandit
Mno i bun...asta am vrut si eu cand m-a lasat pr dap m-am gandit un pic sh mi am zis in gand : "mah stai un pic... c naiba...chiar asa am ajuns...sa ma omor pentru un idiot? da stai k lumea-i plina d baieti...doar nu sunt prosta lui sa i fac p plac... k asta ar vrea el?"gandeste sh tu asa... k nimeni nu merita
Inainte de a face asta, gandeste-te la cineva care ar da orice pentru a trai... dar tu ca esti sanatoasa, frumoasa trebuie sa faci asemenea prostii? mai gandeste-te ca e un pacat fff mare...sh mai gandeste-te la Dumnezeu...
Nu te-si sfatui sa te omori mai bine incrca sa treci pste aceasta dezmagire.
Un sfat foarte bun-zic eu- ar fi sa iti scoti din cap acest gand. Cu timpul o sa uiti iar cand o sa te casatoresti o sa razi gandindu-te ca vroiai sa te omori pentru un baiat asa ca CHEER UP!
Eu sincer am ras foarte tare...cand am citit intrebarea ta!
Cei care vor sa se sinucida o fac pe moment, nu intra pe TPU sa vada ce idei ii da 'publicu`, deci sa fim seriosi de fapt ai vrut doar ca sa iti zica toti :"nu fa asta, cum sa faci asta...bla bla".
Asteapta sa iti ia Dumnezeu viata nu ti`o lua tu, ca nu ai nici un drept!
Ceau, sa fi iubita...de alt baiat ca dk asta nu te iubeste.!
Scumpo sunt baiat siti spun ca poate sa fie el si Fat Frumos, ceea ce vrei tu sa faci nu se mai poate repara, odata ce ai facut greseala asta sa termiant totul, ideea este cum majoritatea a spus nu este singurul daca el este mai prost si nu realizeaza ca tu ti la el sau pur si simplu nu simte ceva anume pentru tine nu-i o tragedie si baietii mai patesc asta cateodata si nu se mai sinucid pentru ele deci gandeste-te bine ca altii ar vrea sa aiba viata ta si nu o au si tu esti gta sa renunti la ea atata de usor.
Eu ti as sugera somnifere...desi este si un dezavantaj te poate gasi cineva sau nu isi fac efectul si te vei trezi ametit...asa ca inainte sa le iei ai grija sa inchizi usa si telefonul...ar mai fi de asemenea si pistolul cu glontul in cap, asta sigur nu esueaza... dar daca vrei sa t mai gandesti .intre viata si moarte si nu esti hotarat incearca cu vre o 15 pastile de diazepam, advil etc te vei trezi sigur si iti vei da seama k ori ai facut o prostie si k vrei sa traiesti sau vei aplica planul B, pistolul cu glontz ...SUCCES ORICARE AR FI ALEGEREA TA!
DeeDee01 întreabă: