| snickers_1113 a întrebat:

Salut, de curand am avut primul meu contact sexual si am sangerat. apoi m-am speriat putin cand am vazut ca mai sangerasem foarte putin in timpul primei zile (sangerarile erau de culoare destul de inchise ca cm, dar nu poate fi vb de cm pentru ca tocmai mi-a trecut). atunci am cautat informatii pe net si am aflat ca sangerarile de 1-2 zile de culoare inchisa dupa primul contact ar fi semn de sarcina. am folosit prezervativ prima data, dar nu si a doua ( cu toate ca nu terminat, pentru ca mai sangerasem putin si ne-am oprit imediat). m-am gandit la un test de sarcina, dar pe net scrie ca ar trebui sa astept cam trei saptamani. pe de alta parte daca ar fi astea simptome de sarcina, testul ar trebui sa o depisteze daca il fac mai devreme de 3 saptamani, nu? ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sangerarea produsa de deflorare se poate prelungi chiar si 3 zile, asa ca asta a fost cauza sangerarii de a doua zi. E adevarat ce ai citit tu despre sangerarea de implantare, doar ca ea apare la 10-14 zile de la contactul sexual, nu a doua zi. Testul de sarcina il poti face dupa minim 21 de zile, indiferent de simptome.

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu cred că eşti însărcinată acele sângerări sunt relativ normale. Stai liniştită. Dacă totuşi vrei să-ţi faci un test de sarcină fă-l. Se poate şi la o săptămână după actul sexual dar mai sigur e după 21 de zile. Baftă!

| Dizzydizz a răspuns:

ORICE AR FI tot dracul ala e.
Fa-ti acum un test de sarcina, vezi ce iese
Apoy fa altul peste 3 saptamana.
Oricum tot aia e daca e sa ramai insarcinata.

| snickers_1113 explică:

Ok, mersi mult pentru raspunsuri happy