Visezi la sex oral si orgasme si te mai consideri virgina ...Lasand asta la o parte ar trebui sa consulti un medic ginecolog poate ai o problema desii eu nu cred. Se poate sa fi fost in perioada ovulatiei si atunci sunt normale aceste secretii. Igiena cat mai stricta si incearca sa iti schimbi putin alimentatia
Am 19 ani si nu m-am nimic cu nimeni, okay? Din moment ce nu imi incep deja viata sexuala si doar fac petting e foarte bine. Alte fete incep totul de la 12 ani sau mai stiu eu. Nu mai judeca, fiecare face ce vrea. Vrei sa ma ajuti, bine, nu vrei, vezi-ti de treaba ta. Dar mersi de raspuns, am sa merg la medic. Cel mai bine asa.
N-ar strica totuși o vizită la ginecolog. Mamei poți să-i spui exact asta - ai niște scurgeri mai abundente care te deranjează. Nu e musai să fie de la sex, nu?
Probabil e ceva candidoză, dar cel mai bine mergi la consult și vei primi acolo toate sfaturile și tratamentul (eventual) necesar.
Cel mai sigur e sa faci o analiza a secretiei vaginale! Nu amana! Multa sanatate si felicitari ca faci doar Petting!
Si mirosul si gustul vine de la legumele si fructele pe care le consumi. De la ceapa si usturoi miroase urat. Cel mai bine este ca cel care iti face sex oral sa te lase sa mananci ce vrei si sa nu ia in seama mirosul atunci cand iti face oral
Orice miros urat venit din zona genitala trebuie sa te trimita urgent la ginecolog. Secretiile normale nu au miros urat, dar pot lasa urme albe pe chilot. Cel mai indicat e sa mergi la un ginecolog. Sanatate!