| aLyNuSh a întrebat:

Salut.De curand la mine la bloc a venit o fata in vizita la matusa ei si a stat 4 zile.In astea 4 zile am stat mult timp cu ea si am vorbit multe.Insa eu abia am implinit 16 ani iar ea are 17 ani jumate.Si ea sa mai imprietenit si cu un baiat de 22 de ani.Si vorbeste si cu el.Nu vorbeste asa mult cum vorbeste cu mine.Si eu am petrecut mult mai mult timp cu ea.Adica, cand a venit aici eu am bagat-o primul in seama.Si faza e ca m-am indragostit de ea.Eu am prietena de 1 an si ceva.Si ea tot insinueaza mereu"ce bine ar fi daca ai fi mai mare" sau mereu spune ca sunt un bebelus mic(aluzie ca sunt mai mic decat ea), ma ia in brate... Vorbim la telefon tot timpul.Si m-a intrebat de curand daca as renunta la iubita mea pentru ea si i-am spus ca da. Ce credeti din aceasta situatie.As avea vr-o sansa sa fiu cu ea?
Multumesc celor ce vor da raspunsuri serioase! O zi placuta.

4 răspunsuri:
| consiliera a răspuns:

Greu de spus.Ea ar accepta chiar daca esti mai mic ca ea.Nu e o diferenta prea mare. Femeile vor sa fie ocrotite, mangaiate, sa se stie in siguranta.Asta zic eu dar cel mai bine ar fi sa vorbesti si cu ea.

| PopândăuIRătăcit a răspuns:

Asta poate fi o intrebare capcana, dar pusa cu nerusinare.Nu poti stii exact ce-i in capul ei.Depinde de fiecare persoana.Nu e necesar ca fiecare om sa ia decizii exemplare ci cum gandeste el.Parerile altora este de prisos. Posibil sa le pierzi pe amundoua.Hai pa.

| iulianh a răspuns:

Ai facut o mare greseala. O fata daca te intreaba asa ceva,(daca te-ai desparti de iubita ta pentru ea) sa gasesti alt raspuns de genu:Nu cred, deoarece o iubesc mult(daca ii raspunzi "da, m-as desparti de ea" s-ar putea gandi ca asa ai face si daca ai fii cu ea si te-ar intreba alta fata... (sau daca chiar vrei sa fii cu ea ii zici ca deja te-ai despartit chiar daca nu e asa si te desparti in ziua aia de iubita actuala.

| Al3xutzUu_3376 a răspuns:

Poi alege decat pe cine iubesti mai multtongue pe ea sau pe iubita tahappy