| redy a întrebat:

De curand, s-a mutat intr-un bloc in fata mea o blonda superba cu ochi albastri, 90-60-90, ma rog... stiti voi... Cum stau eu si va scriu voua, daca ma uit in fata, direct gagica imi apare pe balcon. happy
Problema e ca e casatorita si are si un copil. sad
PROBLEMA si mai mare e faptul ca incearca sa-mi atraga atentia, ori de cate ori ne intersectam, afara pe strada sau pe balcon. De cateva luni, ma omoara. Se uita lung la mine cateodata zambind subtil, de parca ar zice: "Mare prost mai esti."
Ce ar trebuie sa fac? E un flirt nevinovat sau ar trebui sa actionez? (Sau doar delirez laughing ) Mentionez ca nu am avut niciodata experiente cu femei casatorite. sad E ceva nou pentru mine.

Răspuns Câştigător
| Marijuana a răspuns:

Sau lasa. Se merita sa-ti faci probleme si alte lucruri din cauza ei doar pentru ca arata bine? Clar daca e casatorita, are un copil si face chestii d`astea intelege cam la ce o duce capu`, eventual nu o duce. Nu poti avea si tu o relatie cu o fata singura? Trebuie neaparat aia?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Ea se amuza si se joaca, nu pierde nimic.
Gandeste-te cam ce-ai avea TU de pierdut daca actionezi!

| redy explică (pentru greece12):

Eu nimic, poate capu' daca ma prinde sotu'. laughing

| FesCuDungi a răspuns:

Se joaca cu tine! mai bine stai cuminte ca daca se afla, vei distruge o casnicie si cum ai zis si tu, iti vei pierde capul laughing

| ramona90 a răspuns:

Sti ´´fructul´´ interzis e cel mai dorit...happy intelegi tu ca esti baiat destept tongue

| Biancaseba a răspuns:

Nu te baga, stai la locul tau, nu se merita sa te complici. Ai grija sa nu se joace cu tine.