Ma tem ca userii o sa rada de tine. Mai bine te uiti tu prin net nu te fa de ras aici, eu nu fac misto dar iti zic pentru binele tau.
Omule - sau tinere adolescent! - lasa naibii prostiile astea ce aduc mai degraba cu o obsesie! - si baga bine la cap: marimea este "mostenita" genetic! Daca tu ai chef sa risti sa faci cine stie ce chestie ca ti-l lungesti, tot tu ai sa suporti consecintele!
Studiile care s-au facut, sunt pe o anumita populatie, pe o arie destul de restransa (cam 1000 de persoane) si nu pot fi luat ca referinta pentru alta populatie - de ex rezultatele de la populatia de culoare din Africa, sau SUA, nu pot avea nici o relevanta pentru tine, aici!
Oare esti chiar atat de mic/ani, incat sa nu stii inca - nu ti-a spus nimeni, nu ai citit niciunde?! - ca de fapt, pentru a satisface o femeie, cele mai importante sunt: afectiunea reciproca, dorinta, comunicarea sincera si preludiul, igiena, securitatea, PROTECTIA, confortul, ARTA de a te purta cu ea in general frumos, si mai ales Postludiul!, etc.
Asa ca citeste, fii cult si manierat cu ea/ele, afla despre anatomia lor si cum functioneaza si vei avea destule sanse sa fie bine!
Ms de raspuns...am cautat si pe net dar asta chiar n-am gasit...nu am o obsesie, stiam tot ce ati spus.am zis doar sa intreb si pe aici faza era ca toti colegii mei (12-13 ani) se laudau ca o au de 14-15 si.,. pnm ma gandeam ca a mea e mica la 11 cm, la 12 ani aproape 13? sau mint ei.in fine, mersi de re.mai ast putin cu funda
E buna inrebarea doar ca e fara raspuns! inca nu sa inventat un astfel de tabel