Ce incredere poti avea intr-o curva?
Nu-ti este inca clar, ca-i interesata doar sex si probabil sa fie platita pentru el?
Care fata la 18 ani a avut deja 12 partneri de sex?
Inca nu-ti este clar ca-i o prostituata?!
In orice caz, de nevasta nu te sfatuiesc sa o iei, ca oricum va pleca cu altii, ca nu-i facuta sa fie a unui singur barbat.
Daca ea a avut un trecut, tu nu si un trecut? Daca da, atunci accept-o si iubeste-o ca pe o viitoare iubita sau sotie.
Sincer? Eu as lasa-o. Nu pentru trecutul ei ci pentru ca e clar ca pentru tine e o frustrare maxima si nu vei trece niciodata peste. Nu inteleg de ce te deranjeaza dar nah, fiecare suntem diferiti.
Era mai bine daca te mintea si era o perversa ce se dadea sfanta, vai eu nu fac, nu stiu dar pe la spatele tau o lua in toate gaurile
E trecut, poate a vrut sa experimenteze daca e o fata buna si te intelegi cu ea nu are rost sa tii cont de acest aspect.
Sexul se experimenteaza, iubirea se traieste. Eu as tine-o ca pe-un odor sfant, mai ales ca e experta in pat. Nu fac misto, a parcurs diferite experiente, mai mult sau mai putin normale, dar nu a cules nici un dram de fericire, de aia ti se dedica total tie. Iubeste-o si pastreaz-o. Experientele au ajutat-o sa faca diferentele, sa te priveasca cu ochi sinceri, daca ar fi s-o testezi cu poligraful ai descoperi ca pentru ea, celelate experiente in comparatie cu tine nu sunt decat niste regretate triste amintiri. Poti sa discuti cu ea subiectul fara teama, dar trateaza chestia cu simpatie dar nu la misto, si vei descoperi daca am avut dreptate.
Cu ce mai putea ajuta?
Dacă a avut 12 pana acum înseamnă că tu ești nr. 13 Ghinion
Ps: "unde trece mia, trece și suta", adică 13, 14, 15, crezi ca mai contează pentru ea? Nu pune suflet, pentru ca la primul mascul mai interesant decât tine, vei rămâne doar numărul 13 in istoric.
Crede-ma cunosc genul asta de poveste foarte bine, iar sfatul meu este, daca cu adevarat o iubesti din tot sufletul ramai cu ea dar fa tot posibilul sa iti stergi din memorie situatia istorica a prietenei tale, insa daca esti constient ca de fiecare data cand o vei vedea in fata ochilor iti vei aduce aminte, renunta la ea pentru ca ve-ti suferii amandoi. Succes.
Nu stiu ce sa zic. Poate a avut si ea trecutul si ii pare rau...
Oricum nu conteaza trecutul, conteaza ca te iubeste... Eu zic sa ai incredere in ea. Sanatate.