| FlorinBboy a întrebat:

De la 1 Decembrie prietena mea a decis ca e mai bine sa luam o pauza. Eram impreuna de 2 ani si 6 luni. Aluat aceasta pauza cu motivul ca voia sa ma schimb pentru ca incepusem in ultimul an sa o jignesc cu anumite cuvinte. De revelion i am cerut sa ne vedem si a spus ca e la verisoara ei acasa si a baut si se simte rau, nu poate sa iasa. I-am spus ca minte si ca nu e la verisoara ei si ea mi-a spus ca sa am incredere in ea daca vrea sa ne impacam ca nu are chef sa se contrazica la ora aia. Acasa ma uit pe Facebook la un baiat de care stiam ca ii placea ei de el dar nu recunostea. Cand ce sa vezi, era pe live la baiatul ala acasa. Osun, si sustinea ca e la verisoara ei si sa am incredere, pana cand i am spus ca am vazut o pe live in video... Apoi am continuat sa comunicam inca doua zile si mi-a spus ca a incercat sa fim cum eram dar se pare ca ii sta gandul la baiatul ala si ca nu mai poate fi cu mine. In weekend fata s-a dus la el acasa, a stat la el. Si ma gandesc ca daca si ar da seama ca a gresit si s ar intoarce la mine cu vorbe, gen, am gresit, am fost vinovata, iarta ma, hai sa o luam de la capat. Credeti ca s ar mai merita SA reluam relatia?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Ai jignit-o si mai vrei sa se intoarca la tine? Mi se pare corecta decizia ei cu o singura exceptie: trebuia sa iti zica franc in fata ca nu mai vrea sa fie cu tine. Reluarea relatiei nu isi are sensul de vreme ce ti-a spus ca vrea sa fie cu altcineva, iar tu ai grija data viitoare cum si cat mai jignesti o fata

5 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

laughing) Nu, normal ca nu merita.
Oricum nu se va intoarce la tine, dar chiar daca prin absurd ar face-o, nu e cazul sa mai incerci. Nu cred oricum ca ai putea trece cu adevarat vreodata peste faza asta.

| alina2k18 a răspuns:

Cand oricare din parteneri spune 'hai sa luam o pauza' exista procentul de 99% sa isi fi gasit pe altcineva boss.winking
Resemneaza-te si tu, ea a zis luam pauza ca sa vada cum e cu celalalt - in caz ca nu e prea bine big grinwinking vine la tine cu scuza ' vai mi s-a facut dor de tine, mi-am dat seama ca nu putem sta despartiti' si alte vrajeli la care poti pune botu sau nuwinking.
NU stiu cu ce ai jignit-o, dar e clara treabawinking o femeie care minte hmmm nu e de binewinking macar de era corectawinking
Bafta.

| relian a răspuns (pentru alina2k18):

Bravo fata, imi place cum gandesti, esti tu fata rea la apt dar esti fata buna in rest happy

| alinadianaaa a răspuns:

Daca te.a inselat inseamna ca nu arw sentimente pentru tine. Posibil ca baiatul actual stie cum sa se comporte cu ea si de aceea prefera sa ramana cu el.O ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust, asa ca gandaste.te daca vrei sa te reimpaci cu ea

Răspuns utilizator avertizat