Ai jignit-o si mai vrei sa se intoarca la tine? Mi se pare corecta decizia ei cu o singura exceptie: trebuia sa iti zica franc in fata ca nu mai vrea sa fie cu tine. Reluarea relatiei nu isi are sensul de vreme ce ti-a spus ca vrea sa fie cu altcineva, iar tu ai grija data viitoare cum si cat mai jignesti o fata
) Nu, normal ca nu merita.
Oricum nu se va intoarce la tine, dar chiar daca prin absurd ar face-o, nu e cazul sa mai incerci. Nu cred oricum ca ai putea trece cu adevarat vreodata peste faza asta.
Cand oricare din parteneri spune 'hai sa luam o pauza' exista procentul de 99% sa isi fi gasit pe altcineva boss.
Resemneaza-te si tu, ea a zis luam pauza ca sa vada cum e cu celalalt - in caz ca nu e prea bine vine la tine cu scuza ' vai mi s-a facut dor de tine, mi-am dat seama ca nu putem sta despartiti' si alte vrajeli la care poti pune botu sau nu.
NU stiu cu ce ai jignit-o, dar e clara treaba o femeie care minte hmmm nu e de bine macar de era corecta
Bafta.
Daca te.a inselat inseamna ca nu arw sentimente pentru tine. Posibil ca baiatul actual stie cum sa se comporte cu ea si de aceea prefera sa ramana cu el.O ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust, asa ca gandaste.te daca vrei sa te reimpaci cu ea
HappynewCenusa întreabă: