| meinteil a întrebat:

Salut de la o vreme nu mai sufar dupa relatii cred ca anii de asteptare mi-au ajuns si am zis sa continui viata fara cineva langa mine merg des la biserica eu fiind practicant colectionez muzica multa fiind un fan inrait din banii de salariu cumpar cd-uri, vinyl-uri exact ce imi place mie.
De curand am inceput sa fac si niste cursuri de instalator si electrician si totul e frumos in sfarsit dupa 5 ani de suferinta a proasta hormonala.
Intrebarea este ce mai imi recomandati sa mai fac in timpul liber?
Adica ma plimb citesc ascult muzica invat pentru munca si cursuri dar cateodata ma plictisesc si nu stiu ce sa mai fac.
De relatii nu mai vreau sa aud acest subiect mi-a distrus viata in ultimii ani si nu am nici o speranta sa am pe cineva daremite sa fac pentru prima oara sex m-am obisnuit cu gandul asta si sunt impacat cu mine.
Ceva idei?
Multumesc.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa faci rost de o masina

Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns (pentru meinteil):

Mergi prin tara sa vezi locuri care nu le cunosti. Eu daca eram in locul tau mergeam cu trenu sa ma plimb

| OldSoul a răspuns:

Uhm, putin dezamagit si putin dramatism in intrebare.
Pare a fi un tipat dupa ajutor, sau cel putin o eliberare.

Dar sa revenim la ale noastre.

Ai putea incerca sa incepi sa faci fotografii, nu stiu, poate te prinde asta, cel putin mie imi pare a fi un hobby foarte frumos, si desigur, un prilej frumos de a-ti consuma timpul.
Mai apoi de exemplu poti sa faci o pagina de Facebook/Instagram si sa postezi pozele tale, eventual chiar un blog.

| OldSoul a răspuns (pentru meinteil):

Incearca varianta clasica, un aparat foto si rabdare
Sau eventual telefon, e bun si alalaughing

| sofisis a răspuns:

Calatoreste.
Intra pe Couchsurfing. Este un site prin care gasesti in orice tara oameni care te tin la ei acasa o zi-doua, ies cu tine, te plimba etc. Gratuit. Tot ce trebuie e ca si tu la randul tau sa gazduiesti cand cineva cauta. Poti vedea multe tari pe bani putini.
Am primit un turc o data, a stat 2 zile, plecase din Turcia cu 150 euro. Era deja la a treia tara vizitata. Exista si bilete speciale de tren pentru tineri. Mie mi se pare o super aventura sa pleci intr-un tur al tarilor. Iti strangi o bruma de banuti ( eu NU as pleca cu 150 euro...macar 1500 laughing ) si pleaca. Cu siguranta o sa te intorci un om schimbat.

| sofisis a răspuns (pentru meinteil):

Din pacate voi refuza oferta, dar multumesc pentru invitatie tongue

| ReZiSTorr a răspuns:

Fa-te calugar daca esti cu biserica