| Ssx a întrebat:

Salut.
De la trecerea la 14 ani la 16 ani am observat ca penisul meu nu mai e la fel ca inainte.Adica? Inainte ma excitam mai mult,eram mult mai usor de excitat, stateam mult in stare de erectie maxima sau medie si in cateva minute era foarte tare si extrem de dur *chiar era dur si ma miram cat poate sa fie de tare*, o fosta prietena dupa cateva vizite la ea mi-a spus ca e destul de tare*
Ceea ce caut e sa il am mai tare sau cel putin sa raman mai mult excitat si sa nu se mai repete incidente in care prietena mea sa opreasca actul sexual 3 minute si eu in acele minute sa ajung flasca.Am mai si scazut in cm cam cu 2 cm...din cauza ca m-am ingrasat cred sau doar am senzatia asta
P.S: cat timp comentati cu ceva ce ma poate ajuta cum ar fi exercitii fizice special pentru aia sau niste alimente care sa imbunatateasca unele lucruri puteti comenta orice.

3 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Te-ai ingrasat si baza putulicii tale e acoperita de grasime, de aia pare mai mica.
Si ii creste rezistenta, de aia te exciti mai greu. E de bine stai linistit. Mai bine asa decat sa. termini imediat.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doua pahare de vin rosu, pune-o pe ea deasupra si o s-a cam dureze actul sexual daca mai bei si pe al treilea, s-ar putea sa zica ea; gata ca nu mai pot.

| Quassaar a răspuns:

Sunt curios cat o sa scadă pana pe la 45 de ani. La 16 ani va plângeți de probleme de erecție. Rasa umana va dispărea cat de curând, in ritmul asta.