anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, de la un timp ma cert cu iubita mea tot timpul din prostii ma si enervez si pe urma ne certam amandoi aiurea dar ma supara faptul ca ea are ore la scoala si teme si nu poate sa iasa afara si ne vedem din 2 in 2 zile si cand nu ne vedem ne certam aiurea, nu prea imi mai da mesaje ziua ea doar eu ii dau mesaj daca nu nici ea nu imi da, mai de mult tot timpul ma trezeam cu mesaj de la ea dar acum nu prea, cand suntem doar noi 2 singuri in realitate e totul bine si frumos dar cand nu ne vedem observ ca este naspa. Ne certam aiurea mai mult din cauza mea.
Vreau niste comentarii ce sa fac sa incerc sa nu mai ma enervez, sa fie totul ok, sa nu o mai supar si nici ea sa nu mai ma supere. Multumesc

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Laso sa isi vada de studii

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil e mega ocupată, nu mai fi așa stresant cu mesajele că normal că nu-i vine să-ți mai scrie când o presezi non stop : dă-mi mesaj, dă-mi mesaj. dacă ai lăsa-o în pace și i-ai vorbi mereu cald și frumos când ți-ar scrie, i-ar veni și ei mai des să-ți scrie. așa mereu se smte vinovată „vai iar nu i-am scris la ăsta, iar face ceartă" și îți dă ori mesaj mecanic, ori nu mai vrea deloc să-ți scrie.
așa nici mie nu-mi vine niciodată de la sine s-o sun pe bunică-mea, fiindcă mereu când o sun primul lucru : îmi scoate ochii că n-o sun

| Sofer a răspuns:

Nu te mai enerva. Nu mori dacă nu îți dă ea mesaj.

| Musca88 a răspuns:

Poate te dai si tu la din alea de varsta ta jonule, daca te deranjeaza faptul ca ea inca face scoala

| IonutJohnoff a răspuns (pentru Musca88):

Am 17 ani eu si ea tot 17 johnule?