anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,de la un timp nu stiu ce e cu mine ca m-am obisnuit sa nu am o prietena desi eu imi doresc asta,ideea este ca eu sunt un tip mai calm si matur asta nu ar insemna ca nu glumesc sau chestii de genu doar ca in momentul in care vad o fata pe facebook si chiar imi place vazand'o ca e bine imbracata si are un grup mai mare de prieteni pe cand eu am unul mai restrans dar cu care ma inteleg bine ma gandesc ca nu ar fi de mine si imi scade un pic sau un pic mai mult increderea in mine si o las balta,oare gandesc eu gresit? nu stiu de ce ma gandesc mereu in momentul in care vreau sa aborde o fata pe facebook ca poate fata nu o sa ste cu mine din cauza ca nu sunt popular,ca nu am multi prieteni,,cam asta ar fi problema mea,ma repet oare gandesc eu gresit, sper sa-mi acceptati intrebarea, multumesc

3 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Bună.
Încercarea moare n-are, iar abordarea trebuie să ţi-o creezi singur.
Nesiguranţa faţă de tine îţi poate afecta modul de socializare, încearcă să fi tu însuţi, nici mai mult nici mai puţin.

PS: Aparenţele înşeală, dacă e bine îmbrăcată nu înseamnă neapărat că ai ce să vorbeşti cu ea sau că o fi inteligentă.

| zăGhost a răspuns:

Stoop!
Unde ti-e stima de sine? Pe bune.
Gandeste-te daca esti multumit cu cercul tau de prieteni, oricat de mic ar fi, iar daca raspunsul e "da", atunci te poti considera norocos.
Daca totusi iti doresti un anturaj mai larg... fii prietenos si incepe sa cauti si tu oamenii.
In ceea ce le priveste pe fete, nu te lua neaparat dupa ce vezi pe facebook. Acolo poate vorbi cu 100, iar in realitate cu 10.
Daca gasesti vreo fata care sa-ti placa abordeaz-o cu incredere si scapa de handicapul asta cu "nu am o mie de prieteni, deci nu-s bun".
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Recapata increderea in tine si spune lucrurilor pe nume, altfel, cel care pierde esti tu.Mult noroc.