| steluta_7203 a întrebat:

Salut, de o saptamana m-am despartit cu prietenul meu, Motivul find ca dupa pparerea lui nu arat bine >Va rog uitati-va la poza mea din profil si ziceti-mi arat rau sau bine. Dar daca ceva e rau spuneti-mi ce? Va rog

Răspuns Câştigător
| Anonimă_5278 a răspuns:

Aaa si inca ceva...in poza de la profil areti de 18, 19 ani cam asa...si ai pus o intrebare : cum se face sarutul frantuzesc rolling on the floorrolling on the floor

Deci hai ca nu cred ca la cum areti nu sti sa te saruti...call meu

16 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eşti tu aia din profil cum sunt eu Arnold Schwarzenegger!
Pe de altă parte, dacă ăsta e singurul motiv atunci e un superficial şi eu detest în egală măsură şi femeile superficiale şi bărbaţii superficiali aşa că nu-i stress! N-ai pierdut mare lucru.
Rămân însă la părerea că tu vrei să fii lăudată şi-atât.
Ia ghici?! Nu este!
Salut!

| shtephie a răspuns:

Esti foarte frumoasa! Nu te meritawinking Cred ca pr tau e complexat ca esti mai frumoasa decat elwinking Zambeste, privirea inainte si mergi mai departewinking Vei gasi un baiat care sa te pretuiascawinking
Mult succes, draga mea :*

| anonimaa a răspuns:

Ce prostrolling on the floorrolling on the floor)
fata stai calma! :-J o sa'si dea seama ce a pierdut in timp pana atunci tu traieste'ti viata si fi happy! ai toate metivele
XOXO

| Marynna a răspuns:

Sigur ca arati bine, si, oricum ai arata, un tip care se desparte de tine pe motivul ca NU ARATI BINE e clar un idiot, nu conteaza numai aspectul fizic!

| Adyr0 a răspuns:

Da e ceva rau. Cu el nu cu tine. Stai linistita ca gasesti tu pe altcineva care sa te aprecieze. Tot raul spre bine. Bafta.

| anduta160 a răspuns:

Sincer ma scuzi ca iti spun asta dar nu cred ca tu esti in poza de la profilrolling on the floor...la 15 ani nu cred ca arati asawinking hai sa fim seriosi si intr-o intrebare anterioara ziceai ca te`ai despartit de iubitul tau de o luna.asa ca fata ce`i cu tine ai nevoie de afectiune sau vrei bagata in seamalaughingrolling on the flooresti prea penalawinkinglaughing

| bOse a răspuns:

E penibila intrebarea, si tu esti si mai penibila ca pui asemenea poze pe profil.

| MarYoBenucci a răspuns:

Eu unu nu cred ca esti tu in poza happy...

| ioandreii a răspuns:

Mai tu vrei sa fii laudata. Lasa vrajeala, oricum depinde de pretentiile lui. Si apoi cauta pe cineva care sa te placa si pentru altceva nu numai pentru trup.
Din doua motive: ca frumusetea trupului e trecatoare;
apoi exista barbatii care cauta doar trupuri care nu se satura de placere si sunt mereu in goana dupa altceva care e mereu aceslasi lucru.
Adica la inceput te fac sa te simti unica si cea mai deosebita femeia iar dupa ce au luat ce au obtinut, fac ce faci si tu cu ambalaju la ciocolata.
In concluzie nu ai pierdut nimic.

| mirabella_1176 a răspuns:

Arati foarte bine ai forme de invidiat. orice baiat care te vede pe strada cred ca zice wow ce buna e fata asta sau chestii! asa ca nu e asta motivul pentru care te a parasit fraierul probabil si a gasit pe vreuna care sa-l intretina si care sa-i faca toate poftele si sa-i satisfaca toate fanteziile sexuale

| Anonimă_5278 a răspuns:

Stai jos oh go on nici nu cred ca esti tu in pozabatting eyelashes laughing

| M.madallina a răspuns:

Sincer, ai un corp tare frumos, armonios, si nici la fata nu am nimic de criticat. cel care te-a parasit te-a parasit din alt motiv, sunt sigura, pentru ca asa nu avea cum.

| sebweb a răspuns:

Ce bou...
cum sa lase o papusa ca tine
silly

| daniela_9291 a răspuns:

Baiatul e prost sau se preface? si mie mi-a zis un tip ca sunt urata dar statea toata ziua dupa mine si se uita la mine ca la tabloulaughing esti foarte frumoasahappy
nu i-am inteles niciodata pe baieti, una zic alta gandeschappy:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciao happy Daca esti tu in fotografie, ai un corp frumos, arati binewinking. sunt sigura ca nu i-a placut ceva la felul tau de a gandi happy

| pisy666 a răspuns:

Hmmm, asta este un motiv aberant, cine te place, te place oricum, clar ca e las, si nu a stiut altfel cum sa-ti dea papucii, barbatii!