Aaa si inca ceva...in poza de la profil areti de 18, 19 ani cam asa...si ai pus o intrebare : cum se face sarutul frantuzesc
Deci hai ca nu cred ca la cum areti nu sti sa te saruti...u
Eşti tu aia din profil cum sunt eu Arnold Schwarzenegger!
Pe de altă parte, dacă ăsta e singurul motiv atunci e un superficial şi eu detest în egală măsură şi femeile superficiale şi bărbaţii superficiali aşa că nu-i stress! N-ai pierdut mare lucru.
Rămân însă la părerea că tu vrei să fii lăudată şi-atât.
Ia ghici?! Nu este!
Salut!
Esti foarte frumoasa! Nu te merita Cred ca pr tau e complexat ca esti mai frumoasa decat el Zambeste, privirea inainte si mergi mai departe Vei gasi un baiat care sa te pretuiasca
Mult succes, draga mea :*
Ce prost)
fata stai calma! :-J o sa'si dea seama ce a pierdut in timp pana atunci tu traieste'ti viata si fi happy! ai toate metivele
XOXO
Sigur ca arati bine, si, oricum ai arata, un tip care se desparte de tine pe motivul ca NU ARATI BINE e clar un idiot, nu conteaza numai aspectul fizic!
Da e ceva rau. Cu el nu cu tine. Stai linistita ca gasesti tu pe altcineva care sa te aprecieze. Tot raul spre bine. Bafta.
Sincer ma scuzi ca iti spun asta dar nu cred ca tu esti in poza de la profil...la 15 ani nu cred ca arati asa hai sa fim seriosi si intr-o intrebare anterioara ziceai ca te`ai despartit de iubitul tau de o luna.asa ca fata ce`i cu tine ai nevoie de afectiune sau vrei bagata in seamaesti prea penala
Mai tu vrei sa fii laudata. Lasa vrajeala, oricum depinde de pretentiile lui. Si apoi cauta pe cineva care sa te placa si pentru altceva nu numai pentru trup.
Din doua motive: ca frumusetea trupului e trecatoare;
apoi exista barbatii care cauta doar trupuri care nu se satura de placere si sunt mereu in goana dupa altceva care e mereu aceslasi lucru.
Adica la inceput te fac sa te simti unica si cea mai deosebita femeia iar dupa ce au luat ce au obtinut, fac ce faci si tu cu ambalaju la ciocolata.
In concluzie nu ai pierdut nimic.
Arati foarte bine ai forme de invidiat. orice baiat care te vede pe strada cred ca zice wow ce buna e fata asta sau chestii! asa ca nu e asta motivul pentru care te a parasit fraierul probabil si a gasit pe vreuna care sa-l intretina si care sa-i faca toate poftele si sa-i satisfaca toate fanteziile sexuale
Sincer, ai un corp tare frumos, armonios, si nici la fata nu am nimic de criticat. cel care te-a parasit te-a parasit din alt motiv, sunt sigura, pentru ca asa nu avea cum.
Baiatul e prost sau se preface? si mie mi-a zis un tip ca sunt urata dar statea toata ziua dupa mine si se uita la mine ca la tablou esti foarte frumoasa
nu i-am inteles niciodata pe baieti, una zic alta gandesc:*
Hmmm, asta este un motiv aberant, cine te place, te place oricum, clar ca e las, si nu a stiut altfel cum sa-ti dea papucii, barbatii!
sweet_6707 întreabă:
anonim_4396 întreabă: