Va lipseste putina intimitate si poate fata nu e nici ea prea experimentata si-i e teama sa nu lase impresie proasta.
Aranjeaza ceva doar pentru voi doi si ia-o usor-usor spune-i sincer ca te-ai indragostit si ai dori sa stii cum puteti trece pentru feritul asta.
Apropo, ma-sa o striga la masa de la balcon cand sunteti in parc?
Buna!
Asteapta si vei vedea, timpul le rezolva pe toate!
Ea probabil vrea sa-o cunosti mai bine, cat despre sentimente gandeste-te ea incearca doar sa si le clarifice.
Plus ca nu toate persoanele saruta la voia intamplarii iar acele care o fac sunt josnice!
Have a nice day!
Dupa ce cred eu, esti infragostit de ea, iesiti impreuna pe undeva, dar sa nu mai fie nimeni cu voi si incearca sa ii spui ce simti pentru ea. Nu conteaza ca iti este vechina sau ca e mai mare ca tine cu 2 ani. Iubirea nu se rezuma la varsta. Bafta!
Hei, nu prea stiu ce sa-ti zic eu cred ca sentimentele pe care le ai pentru ea le are si ea macar pe jumate iar faptul ca se retrage cand vrei sa o saruti ar putea fi pentru ca ii este teama sau ca ar vrea sa te mai cunoasca. eu zic sa ii marturisesti chiar tu ca o placi si sa vezi ce zice si cum reactioneaza. Mult noroc!