Chestia este cum te intelegi cu el. oricum sunteti prieteni, si nu iubiti, asa ca mentine aceasta relatie deocamdata asa, apoi vezi tu.
Pai daca tie iti place de el... faza cu scoala, e ceva..important dar totusi. Poate ca a fost dat afara din motive rusinoase poate si nu vrea sa aflii.
Vrei sa ai o relatie cu un baiat care nu este sincer si care a renuntat la scoala, care are o experienta in relatiile cu fetele. Il simpatizezi, iti plac unele lucruri la el, dar poate fi o relatie de durata? Poti avea incredere in el? Incearca sa-ti raspunzi la aceste intrebari si, din cate zici ca-l cunosti, vezi daca merita.
Eu zic sa nu intrii in relatie cu el, decat eventual daca e si bogat. Nu e mai bine sa fi/ramai fata cuminte, fara prieten?
Buna! Daca tu chiar ti la el nu ai de ce sa nu incerci, pe de alta parte ca iti ascunde motivul exmatricularii e grav, fiindca daca veti avea o relatie te va mintii in continuu.Eu zic sa iti lasi sufletul sa aleaga.Dar cat timp iti ascunde unele chestii nu are ce cauta in viata ta.Bafta:*!
Bună.
Păi nu este de viitor în primul rând. Dacă te iubea cum a spus, încerca să te facă fericită din clasa a 9-a. Dacă te iubea, el te băga în seamă nu aştepta să îl bagi tu. Dacă te iubea, nu te părăsea ( prin părăsire mă refer la faptul că nu a vorbit un an şi ceva cu tine şi acum brusc te iubeşte? ). Te iubeşte şi nu e sincer, nu comunică deloc. De astfel de iubire sincer să fiu nu am mai auzit. Tot ce spun este să alegi cu mintea. Nu poți avea un băiat care nu iți inspiră încredere. Este nul doar pentru faptul că s-a lăsat de şcoală. Orice sfat mai vrei, dă-mi add pe mess: groove.brian.