Daca o iubeai nu o inselai. Nu ai nevoie de o pauza sau sa o vezi cu altul ca sa iti dai seama ca o iubesti. Nu o meriti, eu in locul ei nu-ti mai dadeam nici sfert de sansa, ea te-a iertat dupa ce ai inselat-o. Ea te iubeste, tu nu esti decat orgolios ca a avut puterea sa puna ea punct
Eee o iubesti. Daca ai iubi-o ai lasa-o in pace si nu ti-ai mai bate joc de ea
Nu pe ea o iubești, ci pe tine. Și numai e tine.
Lasă fata în pace și stai cu parașute până vei fi în stare să ai o relație monogamă.
Nuuuuu, cum sa faca asta!? N-auzi ca e jigodie? Puteai sa-l sfatuiesti sa-i duca flori, in timp ce o insala in continuare, de exemple. Cum sa nu o mai insele, e strigator la cer! Erezie!
Fk, să-mi fie ruşine... ai dreptate.
Deci nu a fost suficient ca ai inselat-o o data...atat de mult o iubesti ca ti-ai mai gasit INCA UNA cu care voiai sa flirtezi si sa o inseli.
Parerea mea? Nu o iubesti. Te-ai impacat cu ea din pur orgoliu masculin si din gelozie. Iti dau MAXIM 2 luni pana o inseli din nou.
Sfaturi? Daca totusi crezi cu adevarat ca vrei ceva serios de la ea, e suficient sa o respecti, sa te porti frumos cu ea si sa nu o mai faci vreodata sa treaca prin umilinta de a fi inselata, mintita, batjocorita etc.
Bananacantareata87 întreabă: