anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut de vreo 5 luni am o relatie cu o fata si cu ea mi-am inceput si viata sexuala ea nu era virgina si tot timpul am avut impresia ca am penisul mic ea mi-a spus ca e perfect si o satisfac tot timpul are orgasm chiar si de mai multe ori in timpul actului sexual in afara de ea nu am mai avut alte partenere de sex totusi m-am gandit si la posibilitatea ca ea sa minta avand in vedere ca ma iubesti probabil nu vrea sa ma faca sa ma simt prost sau alte chestii de genul si as vrea sa vad parerea si altor femei totusi nu as inselao pentru ca o iubesc asa ca atata timp cat o sa fiu cu ea nu o sa se intample asta. marimea penisului meu este de 14 cm lungime circumferinta de 13 cm iar latimea de 4 cm si pe langa asta nu am probleme cu ejacularea rezist destul de bine 10-60 de minute si pur si simplu cand ma uit la penisul meu mi se pare foarte mic am doar 18 ani momentan e posibil sa mai creasca avand in vedere ca nu s-a mai dezvoltat de la varsta de 14 ani a mai crescut putin dupa ce mi-am inceput viata sexuala si apoi s-a oprit din crescut. si pe langa asta gandul ca cineva ar putea sa o sa satisfaca mai bine pentru care o marime mai mare ma face sa ma simt prost...

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu are rost sa-ti faci astfel de ganduri si/sau probleme. Sa stii ca nu marimea si mai ales nu un penis exagerat de mare (peste 17-18cm) satisface o femeie. Senzorii excitatiei si ai placerii sunt situati in prima treime a vaginului, adica pe primii 3-4 cm. Tu fa-ti constiincios treaba de mascul viril si potent si garantat totul va decurge perfect. Sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea nu zice nimic in legatura cu satisfacerea si este multumita in privinta asta, tu de ce iti faci probleme?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din moment ce media e 9 cm e o marime ok.
Zi mersi ca n-ai unul de 20 ca atunci nici nu mai intrai in ''garaj''

| godzila007 a răspuns:

Fa i un oral pe cinste si nu mai ai treaba

| Alex_Constantin_1993 a răspuns:

Dacă te iubește, și o satisfaci așa Cum poți tu și îi place, nu o sa se duca la altul, dar dacă minte, las-o...