Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 17 Noiembrie 2024 sunt:
Bună,ce înseamnă dacă un băiat îți spune ca vrea să isi dea drumul pe sanii tai si in gură, in loc de in mine?
Am avut o relație destul de lungă (câțiva ani) fata respectivă m- a înșelat, am suferit foarte tare și încă sufăr simt că înnebunesc pe zi ce trece, ce pastile îmi recomandați pentru a...? (mai mult)
Oare sunt fete,domnișoare,ce au fantezii cu domni, bărbați mai în vârstă că ele?
Întrebare pentru fete; Dacă ești virgina și partenerul vrea sex,iar tu nu poți. Cum îl satisfaci? Îi oferi o masturbare,sex oral, anal?
Cât timp îți poate întârzia menstruația daca nu esti insarcinata?
In data de 29 Octombrie am avut contact sexual anal neprotejat, partenerul a avut lichid preejaculator dar nu a ejaculat, lichidul preejaculator a fost amestecat cu saliva.Stiu ca pot rămâne spermatozoizi...? (mai mult)
Ce să fac ca femeie în pat pentru a fi mai activă,pentru ca partenerul să nu mai spună ca nu mă implic, ca nu fac nimic?
Buna. Am nevoie de ajutor. Numele meu este Mihaela. Am fost impreuna cu un baiat perfect timp de un un an. In anul asta a fost perfect, plangea si imi jura iubirea si imi spunea ca el nu poate trai fara...? (mai mult)
As dori raspuns de la domni : cat de usor este la 51 de ani sa gasesti femei fiind un tip nici urat nici frumos, doar inalt si bine facut? Nu pe internet vreau raspunsuri sincere
Acum câteva zile am zis ca iubitul meu vrea sa termine la mine în gura și sa înghit, nu știam ce se întâmplă toată lumea a sărit pe mine.culmea mie a început sa îmi placa... Si- a făcut ...? (mai mult)
Bună! Scurtă întrebare, dacă I am zis cuiva ca are penis mic și ca nu simt nimic, iar apoi am ras de el ca dădea în gol în alta zi… deși mi- am cerut scuze, credeți ca mă iartă sau nu ...? (mai mult)
De ce simt mai multă placere cand imi face cu mana decat cand baga penisul in vagin?
Bună. Îmi doresc să rămân însărcinată de mai mult timp. Luna trecută am avut un tratament cu ovule vaginale pentru candidoza. Am întrerupt tratamentul doar de 2 ori, dăți în care am avut...? (mai mult)
Buna! Am si EU o prietenade cateva luni.si ne intelegeam foarte bine vb zilnic mensaje cu camera. De 2- 3 pe zi.dar deodata a disparut nu mai raspunde nici la tef nici la mensaje. m3saj3le se trimit dar...? (mai mult)
Cum îmi dau seama dacă sunt gravida, ce stări trebuie sa am? Au trecut 6 zile de la contact.
Buna! Eu si iubitul meu ne am masturbat unul pe celălalt. Intai eu pe el si imi ramasese lichid pre ejaculator pe mana si i l aratasem. El l a luat cu degetele. Mai apoi, el m- a masturbat pe mine, ...? (mai mult)
Exista dragoste fara sex?.
Dacă un băiat, în timpul actului sexual geme e de bine?
Salutare. Sunt Intr un mare bucluc. Am avut mașini, case, tot ce voiam pe lumea asta până acum 3 nopti când am pierdut totul la cazino. Problema este că mă iubesc mult cu o fata pe care o cunosc...? (mai mult)
Salut Îmi place de doamna mea de pian și ultima data când am fost la ora i-am făcut poze pe ascuns la fund
Hei stiu ca v am innebunit ????Am avut contact sexual acum 2 săptămâni se fac imediată 3 mai are loc ovulația daca am rămas cumva gravidă am observ ca îmi curge secreție din vagin ca oul asa
Vreo fata din Timișoara singura și de preferat introvertita care să iasă la o plimbare? Și eu sunt singur și mă cam plictisesc!
Cât va întârziat menstruația normal fără a avea ceva probleme?
Hello, vin aici pentru parerile dvs, lucrez la o sala de sport si este un baiat foarte dragut care vine la sala. Este cam de vârsta mea eu am 23 el 25 si imi cam place de el de ceva vreme. Sa ii spun...? (mai mult)
Dacă am fimoză pot face sex? Să-mi răspundă cei care știu sigur.
Bună TPU, Ofer funda și nu doresc răspunsuri fără rost, Trebuie sâmbătă să mi vină menstruatia dar mie îmi venea tot timpul cu 2- 3 zile mai rapid am avut doar dureri de burtă ușoare ca și...? (mai mult)
Daca am ciclu neregulat si mi-a apărut secreția galbena si am si durere de cap burta poate fi semn ca menstruația este aproape?
Ce intelegeti prin : " pauza totala, da asta vreau si nu mai vreau mesaje deloc! Nu vreau sa comunic." Nu m- a blocat, citeste mesajul dar nu raspunde Se uita si a story asta cam de 4 zile l- ...? (mai mult)
Daca am avut pe 29 Octombrie eram fertila un act sexual anal dar băiatul a avut lichid preejaculator (fără ejaculare)si a fost amestecat si cu salvia dar in unele momente totul era uscat deja iar apoi...? (mai mult)
Buna seara, sâmbătă am făcut sex știind că aveam 2 zile întârziere la menstruație, astăzi am 7 zile, daca nu am simțit că și a dat drumul in mine am cum sa fiu gravida?
Salut! Implinesc 18 ani in cateva luni si am o provlema care nu imi da pace. Nu am avut niciodata o iubita, sex, nici macar primul sarut. Cum pot scapa de virginitate pana la 18 ani? Am avut ocazii ...? (mai mult)
Ce părere aveți băieți despre acest ulei pentru mărirea baghetei? https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://pumproil.com/&ved=2ahUKEwiemI68sNmJAxWv3AIHHZ3tB1wQFnoECCAQAQ&sqi=2&usg=AOvVaw2dhx31UwOg7lXNjhwOLdtJ ...? (mai mult)
Daca lichidul preejaculator este transportat pe alte suprafețe apoi in vagin mai exista risc de sarcina?
Daca am avut lichid preejaculator in vagin iar menstruația trebuie sa îmi vina si a întârziat 2 zile dar nu o am regulata si am simptomele de menstruatie si simt ca îmi vine si simt ca se scurge ceva...? (mai mult)
Hei nu am simptome de ciclu ca imi vine înainte eu aveam dureri de burtă în corp când facem treaba m- a lua asa cu călduri acum nimic sânii sunt cam umflați s- au dus așa în față sfarcurile ...? (mai mult)
Am avut un contact sexual protejat(nu s-a spart) nuci macar nu si a dat drumul dar nu mi-a venit menstruatia de 2 zile, de ce?
Credeti că există cu adevărat teoria "telegoniei"? Prin care o femeie poate purta energia fostului partener timp de 7 ani, si daca face un copil cu un alt barbat, copilul ar putea avea trăsăturile...? (mai mult)
Buna seara, vin cu o intrebare, sper sa nu radeti si sa ma ajuati.Eu am 16 ani si sunt putin mai inchis, nu am intretinut relatii sexuale pana acum si de masturbat nu o fac de mult, erectie am iar ...? (mai mult)
In data de 29 am avut contact sexual anal neprotejat iar partenerul avea lichid preejaculator pe penis amestecat cu saliva. Apoi am început sa am simptomele de menstruatie iar duminica(10.Noiembrie) mi-...? (mai mult)
Salut! Am si eu o nelamurire si in acelasi timp un stres continuu! Sunt cu o fata de 4 luni si intampin niste probleme legate de erectie si ejaculare precoce. La inceput totul era bine. Aveam erectie...? (mai mult)
Iubitu meu și- a dat drumu în mine și după am fost la baie să fac pipi, asta s- a întâmplat acum 1 săptămână, mai pot lua pastila de a doua zi sau există vreo variantă să nu pot rămâne...? (mai mult)
Când te doare ovarul stang inseamna ca pica si vine menstruația? Si ovarul stang aparține menstruației?
Hei, parca mi s- au schimbat așa sânii, mameloanele și sfârcul, parca s- au dus așa în față nu stiu cum sa zic și sunt așa umflați, de ce? Sunt aproape 3 săptămâni de la contact, e posibil...? (mai mult)
Poți rămâne insarcinata cu o zi doua înainte de menstruatie cu lichidul preejaculator de pe deget care a intrat in vagin?
Peste 3 sau 4 zile trebuie sa imi vina menstruatia. In general, vine regulat. Ieri dimineata am avut o mica sângerare, credeam ca imi vine menstruatia dar nu a venit. E normal ce s-a intamplat?
Bună ziua tuturor! Am o întrebare sa vă spun. Am vorbit cu o fata de 18 ani și ea mi- a spus ca a avut o relație de 3 ani cu un băiat și tot ma gândesc că dacă acea fata mai este virgină...? (mai mult)
Dacă vorbești cu o fata și ea din prima nu este deschisa și răspunde vag, gen: da, nu, bine, și răspunde greu, asta e un semn ca nu e atrasa de mine și ca trebuie sa o las balta
Salut, am o întrebare mai asa, tot vad pe tik tok fete care zic de baieti ca trebuie sa aibă bodycountul (cu câte fete ai făcut- o) de 0 și stau pe dubii, este ok dacă am bodycountul de 5 la 17...? (mai mult)
Buna, am menstruatia neregulat, luna trecută mi- a venit pe 11 iar acum nu a apărut încă, am simptomele premenstruale, dar am avut lichid preejaculator pe deget si am bagat in vagin si am avut mai...? (mai mult)
Salut, am o nelamurire, dupa parerea mea, daca fata nu e la ovulatie, nu poate sa ramana insarcinata orice ai face, pentru ca nu este ovul, dar asa este sau gresesc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ioana06i întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Marie308 întreabă:
ionutll întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?