Daca barbatii asa atrag femeiile ce vina au ele man? vezi retardati care dau 3 euro pe minut sa vada una goala in fata unui monitor e vina lor? barbatul e obsedat de sex si ar da totul pentru asta,tu ai dat ca poate facea vreuna sex cu tine, mereu barbatul are interese sexuale si femeia materiale pentru ca asa am evoluat timp de milioane de ani, primatele la fel barbatul hrana femeia sexul, nu toate sunt asa conteaza si educatia sa stii, societatea etc dar repet ce rau au facut fetele? ca au profitat de tine, cu toti profitam uni de alti in fine asta e
Au facut-o fiindca erau falite.
Mai sunt si din astea. Trebuie sa recunosti o fata dupa felul in care se imbraca( e pe interes daca e mai mut dezbracata decat imbracata), cum merge(Se misca, sa zic "ademenitor"-lasciv), si cum vorbeste (Daca mesteca guma intruna).
Ignora-le, ca sa te razi de ele cum stiu sa faca pe bosumflatele!
Nu sunt pe interes,doar atat ai de oferit,daca le-ai oferi un zambet,o trecere tandra pe la ele prin par si un compliment dragut, nu te-ar vedea ca prietenul lor care e dispus sa le dea tigari si mai stiu eu ce cand au ele chef. Cum ti le inveti, asa le ai, prietene! Sa nu mai aud niciodata ca femeile sunt pe interes, poate 1 din 15 care a avut probleme grave financiare de mica, dar in rest femeia cauta altceva de la un barbat, iar daca el nu ofera acele lucruri, pune accent pe bani, pe ce altceva sa puna? Intelegi?
Intr-adevar sunt multe fete de acest gen care singurul lucru care si-l doresc este sa se distreze si sa pape banutii barbatilor, dar nici cu baietii nu mi-e rusine, sunt si baieti care nu merita nici macar sa-i privesti.
Pur si simplu asa sunt ele. Asa cum unii asculta manele(de exemplu), asa sunt ele, pe interes. Sunt si fete "normale", o sa le gasesti tu.
Bananacantareata87 întreabă: