| pysi a întrebat:

deci am avut un preieten cu care fusesem impreuna 2 ani.Si tot 2 ani sunt de cind nu mai suntem impreuna.adica cum sa spun mai clar, nu ne mai intalnim, insa asta nu ar insemna ca nu ne-am mai vazut sau nu am mai petrecut seri impreuna. a avut multe prietene de atunci, dar dupa cum se vede nimic serios din partea lui.se duce la aia pe care o are in prezent, si dupa vine la mine si ma tot suna si bibuie la mez de noaptea. Ce mai poate sa mai vrea?! Asta e intrebarea pe care me-o pun de fiecare data! Acum un timp am hotarit sa nu ne mai vedem de loc. L-am blokat si pe odnoklasnik, cum a facut-o si el la rindul lui. Dar eata ca a gasit o metoda pentru a putea vb cu mine. Ce e mai nostim ca a intrat de pe odnoklasnikul prietenului lui si me-a vb mie de o nu stiu ce seara pe care o viseaza de mult, dindu-se drept amikul lui.Incercam sal resping si tot spunea la fiecare msg primit de la el...pa ca nu am timp pentru tine! dar el tot insista.(poate te mai gindesti, no sa-ti para rew si chestii de astea.) pina la urma am aflat ca el e persoana cu care am vb, l-am intrebat si nu vrea sa recunoasca asta.imi zice."Te-am lasat in pace, da-mi si tu mie pace, ce vreai? de parca stiti eu ii scriu big grin Cum sa ma comport cu o astfel de persoana si ce easi spune urmatoare data cind ma suna, ca la sigur nu ma suna 2 saptamini si ear la un miez de noapte imi spune ca trebuie sa vb, ori cai este dor de mine si vrea sa ma vada? mersy anticipat...

5 răspunsuri:
| mrsolo a răspuns:

Pai mai pysi, dai si u de inteles ca ai pe altcineva si ca nu vrei sa sa mai ai deaface cu el, spune-i clar mai baiatule intre mine si tine nu mai e nimic de foarte mult timp, spune-mi odata ce vrei si nu ma mai cauta, dai de inteles ca nu mai inseamna nimic pentru tine daca chiar vrei sa scapi de el!

| tarziu a răspuns:

Spune'i ca vrei sa vezi bratara mai intai. Daca e GOLD - atunci poate... poate

| maiestro a răspuns:

Asta nue prieten e un sarlatan care vrea doar sa se creada misterios (este un magar) un adevarat o ii spune prietenei daca o iubeste sau nu foarte concret! iti propun sa nu te mai bagi in viata lui ca va deveni singuratic si va avea sansa sa isi dea seama ce a pierdut si poate va veti inpaca dar momentan sa nu ii mai scrii sau s ail suni

| alinuta113 a răspuns:

El te mai place si nu a gasit in toate fetele lui o fata care sa fie la nivelul tau! De aia te cauta! Probalib ca si ziua te viseaza cu ochii deschisi! Ai fost un exemplu pentru el! Ai facut ceva ce el nu poate uita! Ar fi ok sa discuti cu el! Si sa clarificati situatia! Succes

| d_9428 a răspuns:

Offff...
Oare cu cine ai facut limba romana draga mea, cu femeia de servici? Pun pariu ca si ea sta mai bine la capitolul asta.
Nasol, mai ales pentru o fata.
loser