anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, deci am nevoie de un sfat, o idee orice. Am cunoscut acum o luna o fata(este din alt oras undeva la 20 km, ne-am cunoscut la munca pentru am venit amandoi sa lucram pe vara, avem amandoi 16 ani) si mi-a placut de ea, si dupa ceva timp am zis, nu numai eu si si alti prieteni de ai mei pana si o prietena de a ei, ca este ceva intre noi si nu ar strica sa o scot pe fata asta in oras, asa ca sapt trecuta am invitat-o la un film. Bon, totul ok pana aici, numai ca sapt trecut fata asta mi-a trimis un mesaj ca trebuie sa anulam intalnirea pentru ca are treaba si chiar mi-a zis de multe ori in mesaj ca ii pare rau ca nu putem iesi ca ai sai au anumite planuri( trebuiau sa plece in weekend din oras ) si chiar mi-a ca ma roaga sa nu ma supar. Am zis : ok, daca fata are treaba, nu ma pot baga. Saptamana asta am zis hai sa mai incerc odata si azi am intrebat-o ce face in weekend( intr-un mod prietenesc, oricum cred ca e mai ok sa o intrebi prima data ce face si dupa sa o intrebi daca vrea sa iasa in oras) si ghiciti ce? Sambata o are la fel full toata ziua e ocupata si duminica merge cu ai sai la vila pe care o au( si-a construit o vila nu stiu pe unde)
Bun acum idee este ca eu cred ca ar trebui sa renunt, de ce? Pai fata asta din cate ati si vazut are o viata foarte plina, parintii ei sunt oameni care au banii, noi ne tachinam la munca, radem, dar nu cred ca va vrea vreodata sa stea cu un fraier ca mine, are o viata prea ocupata si pur si simplu nu stiu daca vreodata o sa aiba vreo zi libera sau macar 3-4 ore sa o scot la un film crying(
Oricum ai mei nu au asa de multi banii si nici eu nu am foarte multi prieteni ca ea. Voi ce parere aveti? Sincer vorbind mi-ar parea intr-un fel rau sa las totul asa, dar imi este ca o sa o invit din nou si iar nu o sa aiba timp, si in plus o inteleg si pe ea, poate e mai bine ca este ocupata si nu are timp in weekend de fraieri ca mine.
Anyway multumesc anticipat, o zi faina sa avetiwinking

2 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

In primul rand, sa stii ca daca ai o vila nu esti neaparat bogat ca oamenii pe care ii vezi in filme. Adevarat, constructia unei vile este destul de costisitoare dar pretul ei este influentat extrem de mult de pamantul pe care este construita. Una este sa ai o vila undeva unde este terenul de cativa euro pe metru patrat, alta este sa fie situata intr-un oras mare.

Daca ar avea multi bani de ce ar mai merge la munca pe timpul verii? Nu rata ocazia daca va intelegeti.

| Nirvanaaa a răspuns:

Daca chiar iti place de ea eu zic sa mai incerci.Intreab-o pe ea cand este libera ca sa puteti iesi.Cine stie, isi gaseste fata o zi sa iesiti si voi laughing.