Nu-i normal sa se comporte asa, dar am impresia ca nu e prima ooara cand il refuzi la ceva si de-aia s-a suparat in halul asta!
Du-te la el acasa, pandeste-l prin sat, vorbeste cu prietenii lui si incearca sa ii explici ce s-a intamplat! Poate s-a suparat si ca ai dormit noaptea la prietena ta!
Cred ca da. Desi nu are motive! Ar fi trebuit sa inteleaga. Nu alegi tu daca iesi sau nu. Spusele parintilor trebuie respectate intotdeauna. Bafta!
pa, pa.
Mai insista.Pana nu vorbesti cu el n-ai cum sa iti dai seama ce gandeste. E perfect posibil sa vrea sa va despartiti pentru ca ce ai facut nu a fost bine si stii si tu asta. Dar daca te iubeste iti mai poate acorda o a doua sansa
Nu cred că ţine aşa mult la tine dacă s-a supărat în halu ăsta că n-ai putut să ieşi.
FantaSZy.
Prietenul tau s-a suparat pentru acelasi motiv pentru care s-au suparat si parintii. Ce fel de fata esti daca noaptea dispari ca "magarul in ceata"!? Cred ca prietenul tau nu vrea sa mai aiba de-a face cu o asemenea fata!
E foarte greu de spus.
L-ai dezamagit ca nu ai putut sa iesi.
Da' e imatur din partea lui s anul te inteleaga.
Face pe suparatul. nu cred ca vrea sa se desparta din asta.
Sau doar din asta.
Daca au mai fost certuri, probabil(sa speram ca nu!) a vrut sa rupa relatia mai de mult.
Si acu' a gasit un motiv.
Aici depinde de tine.
Bafta.
!
Depinde de cat timp sunteti impreuna si daca tine la tine. din cate ai zis mi. a dat de inteles ca el e egoist si s. a gandit numai la el, ca nu te intelege si ca nu tine la tine.intr.o relatie trebuie sa existe intelegere si comunicare.eu zic sa te desparti tu de el sa vada ca nu stai sa il astepti. tu nu ai facut nimic gresit