| Louis04 a întrebat:

Deci, am o intrebare mai ciudata. Dupa ce ma masturbez, imi pun la loc lenjeria, fara a ma mai spala. Dupa aceea o pun in coșul de rufe. Întrebarea mea este: se poate ca mama mea sa rămână însărcinată cu "mine"? Eu stiu ca dupa 120 minute de contact cu aerul sperma isi pierdea proprietățile de a fertiliza. Rog sa raspuna diar persoanele care au idee despre ce vorbesc, nu cei care vor sa faca caterinca sau sa ma întrebe "Copilaș, cati ani ai?"

9 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

E extrem de neclară întrebarea ta. De ce să ramâna mama ta gravidă? Se îmbracă cu chiloții tăi? Dacă îi pui în coșul de rufe, alea merg la spălat, presupun că nu se mai reîmbracă nimeni cu rufe din coșul pentru spălat. Dar ca să îți răspund totuși la întrebare, chiar dacă se întâmplă variantele de mai sus, probabilitatea să se întâmple ce ai zis tu tinde către zero.

| missfatadelatara a răspuns:

Copilaș, cati ani ai? rolling on the floor

Din moment ce știi asta, de ce te mai întrebi? Dupag orele alea e ca și cum ai fi făcut pe tine.

| corbulalbrosu a răspuns:

Eu nu am sa te intreb ce varsta ai, eu ma intreb si in acelasi timp te intreb pur si simplu din curiozitate, daca mama ta are prostul obicei de a (RE)folosi chilotii tai aruncati in cosul cu rufe murdare? rolling on the floor

| corbulalbrosu a răspuns:

Pentru informarea ta CORECTA, trebuie sa stii ca in conditiile imaginate de tine este absolut imposibil ca o sarcina sa se poata forma din motive pur/strict obiective. SARCINA se poate forma/naste/lua fiinta NUMAI/DOAR daca SPERMA in stare fluida/lichida deci NU USCATA, ajunge in vaginul femeii, INDIFERENT prin ce mod, adica nu doar prin contact sexual ci si prin masturbare si in orice cantitate. Insa pentru a se putea naste/forma o sarcina acest lucru trebuie sa se intample in mod obligatoriu intr-una sau in toate cele 4-5 zile ale asa numitei PERIOADE FERTILE + ziua OVULATIEI (probabil ca vei invata despre aceste lucruri in vitor). In cazul in care masturbarea sau sexul este practicata in orice alta zi in afara celor 4-5 zile fertile ale ciclului menstrual, formarea unei sarcini devine IMPOSIBILA chiar si in cazul in care SPERMA (dar lichida) ajunge in vagin. Mama ta cand incepe sa spele rufele manual sau cu masina de spalat, si s-a atins de acei chiloti de-ai tai, consideri ca alta treaba nu are ci imediat incepe sa se masturbeze? Dar chiar daca ar fi sa presupunem ca prin absurd in acel moment incepe s-o ''manance'' intre picioare si se masturbeaza cu mainile cu care a atins chilotii tai manjiti cu spema uscata formarea sarcinii este 100% IMPOSIBILA. Multa sanatate!

| minrest a răspuns:

Pai ce ea se imbraca din cosul cu rufe murdare? Si de ce te-as intreba cati ani ai, ce treaba am eu cu varsta ta?

| anamaria82726 a răspuns:

LoL.ok.,,mami,, ar ramane insarcinata daca dupa ce ti-ar atinge sperma si-ar baga mana in pizzzda ok? Dar decat sa iti pui intrebari de genu mai bine te speli si gata ca nu musca

| Violleta2022 a răspuns:

Daca maica-ta iti spala rufele va stii cat te masturbezi si cat de des o faci.
Totusi sa stai imputit dupa ce te masturbezi, este lipsa de igeina si penisul se poate imbolnavii de la smecta ramasa in preputul cuculetului. care permite bacteriilor rele sa prolifereze acolo.
Pune mana si spalata-te cum trebuie cu apa si sapun, ca nu musca apa si nici nu te faci de rusine in fata mamei sau cui iti spala rufele, ca labar.

Eu cand am vazut asta prima oara la fii-miu i-am spus sotului cfa este timpul sa stea de vorba cu el ...si nu s-a mai intamplat asta vreodata de atunci.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ce face maica ta cu chilotii tai? unde ii baga?

| Emilian65 a răspuns:

In situatia prezentata de tine, nu este posibil sa ramana gravida.