anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci am o multime de intrebari... Deci daca o fata ma lasa sa-i pun mana pe fund, sa ma uit si sa bag mana la sani, sa-i bag mana in pantaloni la fund ii place de mine sau vrea sa faca sex cu mine? Mai am o intrebare, deci azi eram cu ea si alti copii, a adus o fata cirese, a luat si ea si imi dadea ea sa mananc, adica ma hranea, ii place de mine sau ce? P.S avem 15 amandoi. Ce sfaturi imi dati? Ce sa fac?

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cam t****a tipa. Cred ca vrea mai mult, cheam-o pe la tine si vezi daca accepta laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Continuati tot asa. De asemenea ai putea sa-i amintesti asa printre altele ca ai aflat de existenta unui joc extrem de placut denumit petting, care poate fi practicat exact de cei de varsta voastra. Propune-i sa o practicati si in functie de raspunsul primit iti vei da seama cat se poate de precis care este parerea ei fata de relatia existenta intre voi. Succes!

| mihai69 a răspuns:

Sigur vrea mai mult. Cât anume? Rămâne să afli singur.

| Emilian65 a răspuns:

Da, te iubeste.

| gd001 a răspuns:

La 15 ani o fata cu cuminte nu se gandeste la sex din prima. e cale lunga pana atunci... unde sunt relatiile pe ascuns si pupicii furati la coltul blocului?