| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a întrebat:

Deci,am o problema.Mie imi place de un baiat cu un an mai mic si mi-a spussi el ca ma place la un joc(adevar sau provocare)la niste prieteni.Si acum am vorbit cu cineva pe facebook si mi-a cerut ID-ul i l-am dat am vb cat am vb si mi-a spus ca si el ma place si ar vrea sa fie cu mine. Dupalaughing Am mai vb cu un baiat pe facebook (nu e frumos sa nu le respund la mesaje)si mi-a cerut nr de telefon, si idul(i le-am dat deoarece era simpatic si dragut)Aseara m-a sunat si mi-a spus ca ma place si mi-a mai spus ca nu a mai intalnit nici o fata asa ca mine, ca unele vb urat cu el cand insista etc., si nu stiu cum dar simt si eu un sentiment pentru toti trei.Ce sa fac?
Funda

Răspuns Câştigător
| Anonimusecelmaitaredinparcare a răspuns:

Buna! Pai ai o mica problema, tie iti place de 3 baieti diferiti dar speciali si nu sti pe care sa alegi. Fiecare te place mult dar u chiar nu stii care e alesu. Eu iti zic ca daca nu poti sa te decizi inseamna ca nu placi de fapt pe niciunu si sunt doar iluzi. dar daca tot vrei sa vezi pe care placi mai mult eu iti propun sa vorbesti cu fiecare in parte ( intaliri vb pe mes etc) si dupa un timp vezi de cine iti place cel mai mult. Vei observa ca nu o sa mai fie asa greu si o sa faci alegerea corectahappy
Multa bafta si sper ca ti am fost de ajutor
Funda? happy happy

5 răspunsuri:
| PsihinG a răspuns:

Din povestirea ta, am inteles ca esti o adolescenta normala, care vrea sa vorbeasca cu baieti.
Ce sa faci? Imprieteneste-te cu ei, cunoaste-i mai bine si daca iti v-a place unul din ei atunci, cine stie?
Se poate sa nu-ti placa de nici unul si sa cunosti alt baiat, orice se poate intampla.

| DistrugatorulDeVise a răspuns (pentru PsihinG):

Chiar se poate, din expererienţa mea vă spun că se poate.O să vină şi un al patrulea.Ăla e cel bun.

| PsihinG a răspuns (pentru DistrugatorulDeVise):

Cu siguranta.laughing

| Aplix a răspuns:

Daca poti si ei nu se cunosc stai cu toti 3 laughing) Daca vrei sa stai doar cu 1 si stai cu cel care se comporta mai bine cu tine.

| novem a răspuns:

Sincer nu esti singura careia i se intampla asta.stiu ca e chiar foarte greu sa-ti urmezi inima...nu stiu ce sa zic.dar ai putea incerca sa vezi care te intelege cel mai bine si care iti este un adevarat prieten.eu zic ca acela ce nu te va trada cand ii vei spune un secret...va fii cel aleswinking