| Alex4LighT a întrebat:

Deci aseara am visat ca stateam pe o banca la scoala, singur si eram trist si a venit o fata de care imi place(si ei ii place de mine, dar nu suntem impreuna) si ma pupat pe obraz am pupato si eu pe ea dar nu si pe buze, si ca stateam impreuna si ca era o iarna frumoasa. Poate sa exprime ceva, sau doar din faptul ca o plac sa stabilit in subconstientul meu imaginea ei? Mersi!

Răspuns Câştigător
| bluesky a răspuns:

Parerea mea e ca @thereforyou nu are dreptate! Eu am avut niste probleme iar inainte de asta am avut un vis, o premonitie si asa s-a intamplat ca si in vis. Am mai avut un vis ca o sa trec peste probleme si asa a si fost, deci eu cred in vise DAR sa stii ca si subconstientul poate fi devina. De exemplu mi s-a intamplat ca ceea ce am vorbit ziua sau am vazut aia am visat noaptea...subconstientul.

Deci, ramane la parerea ta...

Dar sti ceva? De ce doamne nu sunteti impreuna? Daca va placeti reciproc, ce mai astepti? Fetele vor ca baietii sa faca primul pas, tu sti ca te place deci maine cand va vedeti bate apropouri si fii afectuos cu ea, atinge-o si dupa cateva zile cerei prietenia.

Doar nu te astepti ca ea sa vina la tine sa te intrebe daca vrei sa fiti impreuna? Doar nu e ea baiatul in relatia asta! Ea asteapta dupa tine, are si ea orgoliul ei si asteapta sa fie curtata.

Pe scurt: TRECI LA TREABA!

1 răspuns:
| thereforyou a răspuns:

Sa fim seriosi, visele sunt vise, nu exprima nimic. Nimeni nu stie exact care e treaba cu visele, chestia ca ele exprima ceva sunt prostii babesti.