Faza este ca acum tu ai o slabiciune pentru el, si spui ca nu il mai placi... Probabil asa si este.
Nu il placi, dar iti este greu sa il refuzi, avand in vedere faptul ca l.ai placut foarte mult timp (o spun din propria experienta).
acum sunt oarecum sigura ca iti este frica sa nu ajungi sa tii iar la el si sa fie degeaba.
Cred ca ar trebui sa il mai lasi putin, si sa nu ii dai de inteles din prima, insa nici sa nu exagerezi cu tinutul in suspans... daca vezi ca el va continua sa "exprime" ceea ce simte pentru tine, atunci ok.
Ai insa mare grija.
Incearca sa il faci sa vorbeasca serios, si sa il aduci in acel moment in care poate sa exprime absolut totul...
Take care si bafta!:***
Preferi sa- pierzi?
crezi ca esti fata isteata sa stii sa te scoti in caz ca-i o gluma.mai bine sp da, nu vei sti niciodata c se poate intampla!
succes!
Da te place, dar ai grija daca este mai 'badboy' o sa ti-o traga odata si o data...si vei suferii si nu cred ca asta vrei isn't?! Ai grija ce fel de om este, daca il iubesti dai inainte, doar trebuie sa ai grija ce vei face "pregateste terenul inainte de lupta" stii la ce ma refer isn't?!
Scumpa mea, ce iti spune inimma? La chestii din astea trebuie sa cunostii omul daca stii ca el e de incredere si ca nu e un baiat de proasta calitate poti sa incerci... daca nu exista baieti!
Dar depine natura lui cum se comporta cu tine cum iti vb...dar nu pe mess.ce in viata de zii cu zii
eu iti urez noroc si sper sa alegii ce iti spune sufletul || NOROC! || si eu am placut un baiat si mia tras teappa daca vreii sa stii ce mi s-a intamplat add :"fum_roz.fifi|| a fost tot ceva de genuu :*
Nu cred c.a fost la misto. Tu trebuie sa te gandesti daca mai ti la el si daca vrei sa fi cu el. Daca ati fost odata impreuna si a fost frumos eu te sfatuiesc sa mai incerci odata, poate de data asta iese. NoROCK!
Ia legatura cu el fara frica, nu ai nimic de pierdut, doar de castigat.si intreaba-l ce vrea de la u exact. daca SIMTI CVA PT EL merita sa-i dai o sansa.nu te sfii sa-i arati ca il placi, nu va rade nimeni de u, e ceva normal sa ai sentimente.pop
Raspundei ai incredere un baiat nu cred ca o sa zica asa la prostie si sa te mai si intrebe daca esti sigura
Mutubal întreabă: