| maite1303 a întrebat:

Deci baiatului pe care il plac i-a placut de prietena mea cea mai buna,dar ea l-a respins. el a aflat ca il plac.dar nu stiu cum pot sa il fac sa ma placa.

Mentionez ca ne intelegem foarte bine,de exemplu,a fost plecat in cantonament si eu eram singura(dintre colegi si prieteni) care il suna si imi povestea ce facea el acolo; l-am aparat cand alti copii vorbeau urat despre el.

De cate ori stau in fata lui ma inrosesc la fata,cel putin asa mi-au spus prietenii.

Si inca ceva,el aflat de la prietena mea de foarte mult timp ca il plac, dar nu a zis nimic.Acum cand s-a intors acasa un coleg ii spunea ca imi place de el si mi se pare ca s-a racit putin.

5 răspunsuri:
| Madyupsik a răspuns:

El nu ar trebui sa auda de sentimentele tale de la altii(parerea mea). Cea mai buna metoda asta este sa esi undeva cu el si sa vorbiti deschis. Tu spune-i ce simti dar el ce parere are despre aceasta. Si nu fi timida, fii increzuta in tine si da dovada de tupeu. Sa inteleaga ca daca il placi nu inseamna ca trebuie sa te calce in picioare. Bafta sper ca te-am ajutat. pup

| roxyflory a răspuns:

Buna,parerea mea ca el te vede mai mult ca o prietena si atat nimic mai mult, lasa tipul sa decida nu forta lucrurilehappy

| roxyflory a răspuns (pentru roxyflory):

Scuze am vrut sa scriu timpul

| roxyflory a răspuns:

Scuze am vrut sa scriu timpulhappy

| Razvan193 a răspuns:

Deci... daca stie asta tu numai trebuie sa ii arati pentru ca el o sa inteleaga ca poate sa faca ce vrea din tine si crede-ma ca nu vrei sa se intample asta!